Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken. - Metos NO
-
Tilberedning
-
Koking
- Koking Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Kokegryter
- Matpumper
- Sous vide vannkjøler
- Trykkokeskap
- Ovner
- Koketopper
- Stekepanner
- iVario
- Pizza utstyr og pizza tilbehør
- Grill og restaurantutstyr
- Kontaktgriller, panini og takker
- Griller
- Frityrer
- Salamander og brødrister
- Pastakoker
- Sushimaskiner
- Pølsevarmeri
- Sirkulatorer
-
GN-kantiner og -brett
-
Matdistibusjon og mattransport
-
Servering og serveringslinjer
- Servering og serveringslinjer Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Buffet serie
- Varmeskuffer
- Varmerier
- Varmebenk med varm topplate
- Benk med varmeskap
- Kjølebrønner
- Kjølt skap
- Kjølebenker med skuffer
- Kjølebenker
- Pizzabenk
- Nøytrale skap
- Tallerkendispensere
- Vanndispensere
- GN deleskinner for brønner og skuffer
- Varmelamper og varmelister
-
Småutstyr servering
-
Displaymonter og kjølt serveringsmonter
-
Kaffe
-
Barutstyr og innredning
-
Isbiter og Iskrem / gelato
-
Kjøleutstyr og nedkjøling
-
Oppvask
- Oppvask Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Oppvaskmaskiner for glass
- Underbenk oppvaskmaskiner
- Frontmatet oppvaskmaskin
- Hetteoppvaskmaskiner
- Grytevaskere
- Granulatmaskiner
- Tunnelmaskiner
- Forvaskmaskiner for WD hettemaskiner
- Forvaskmaskiner for WD tunnelmaskiner
- Brettoppvaskmaskin
- Vognvaskemaskin
- Multiwasher
-
Oppvask tilbehør og innredning
- Oppvask tilbehør og innredning Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Oppvaskkurver
- Bestikkbokser
- Innredning for underbenk maskiner
- Innredning for hettemaskiner
- Innredning for forvaskemaskiner
- Innredning for grovoppvaskmaskiner
- Innredning for tunelloppvaskmaskiner
- Sorteringsenheter for vaskerom
- Forspyledusjer
- Rengjøringsaggregat
- Damp- og høytrykksvasker
-
Vannfilter
-
Innredning
-
Traller og vogner
- Traller og vogner Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Bordvogner
- Serveringsvogner
- Hyllevogner
- Vogner for GN-kantiner
- Kurvvogner
- Dispenservogner
- Avdelingsservicevogn
- Redskapsvogn for kokegryter
- Brett- og bestikkvogner
- Multifunksjonell vogn
- Plattformtrall
- Bassengvogner
- Bioavfallsvogn og avfallsvogner
- Returvogn brett
- Returvogner
- Tallerkenvogner
- Melvogner og kryddervogner
- Skyllevogn for salat
- Specerivogn
- Vogner for transportkasser
- Løftevogner
- Vaskerivogner
-
Vaskeriutstyr
-
Outlet
- Outlet Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Tilberedning outlet
- Koking outlet
- Matdistibusjon og mattransport outlet
- Servering og serveringslinjer outlet
- Displaymonter og kjølt serveringsmonter outlet
- Kaffe outlet
- Barutstyr og innredning outlet
- Kjøleutstyr og nedkjøling outlet
- Oppvask outlet
- Innredning outlet
- Alle outlet produkter
-
Tilberedning
-
Koking
- Koking Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Kokegryter
- Matpumper
- Sous vide vannkjøler
- Trykkokeskap
- Ovner
- Koketopper
- Stekepanner
- iVario
- Pizza utstyr og pizza tilbehør
- Grill og restaurantutstyr
- Kontaktgriller, panini og takker
- Griller
- Frityrer
- Salamander og brødrister
- Pastakoker
- Sushimaskiner
- Pølsevarmeri
- Sirkulatorer
-
GN-kantiner og -brett
-
Matdistibusjon og mattransport
-
Servering og serveringslinjer
- Servering og serveringslinjer Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Buffet serie
- Varmeskuffer
- Varmerier
- Varmebenk med varm topplate
- Benk med varmeskap
- Kjølebrønner
- Kjølt skap
- Kjølebenker med skuffer
- Kjølebenker
- Pizzabenk
- Nøytrale skap
- Tallerkendispensere
- Vanndispensere
- GN deleskinner for brønner og skuffer
- Varmelamper og varmelister
-
Småutstyr servering
-
Displaymonter og kjølt serveringsmonter
-
Kaffe
-
Barutstyr og innredning
-
Isbiter og Iskrem / gelato
-
Kjøleutstyr og nedkjøling
-
Oppvask
- Oppvask Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Oppvaskmaskiner for glass
- Underbenk oppvaskmaskiner
- Frontmatet oppvaskmaskin
- Hetteoppvaskmaskiner
- Grytevaskere
- Granulatmaskiner
- Tunnelmaskiner
- Forvaskmaskiner for WD hettemaskiner
- Forvaskmaskiner for WD tunnelmaskiner
- Brettoppvaskmaskin
- Vognvaskemaskin
- Multiwasher
-
Oppvask tilbehør og innredning
- Oppvask tilbehør og innredning Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Oppvaskkurver
- Bestikkbokser
- Innredning for underbenk maskiner
- Innredning for hettemaskiner
- Innredning for forvaskemaskiner
- Innredning for grovoppvaskmaskiner
- Innredning for tunelloppvaskmaskiner
- Sorteringsenheter for vaskerom
- Forspyledusjer
- Rengjøringsaggregat
- Damp- og høytrykksvasker
-
Vannfilter
-
Innredning
-
Traller og vogner
- Traller og vogner Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Bordvogner
- Serveringsvogner
- Hyllevogner
- Vogner for GN-kantiner
- Kurvvogner
- Dispenservogner
- Avdelingsservicevogn
- Redskapsvogn for kokegryter
- Brett- og bestikkvogner
- Multifunksjonell vogn
- Plattformtrall
- Bassengvogner
- Bioavfallsvogn og avfallsvogner
- Returvogn brett
- Returvogner
- Tallerkenvogner
- Melvogner og kryddervogner
- Skyllevogn for salat
- Specerivogn
- Vogner for transportkasser
- Løftevogner
- Vaskerivogner
-
Vaskeriutstyr
-
Outlet
- Outlet Vis alle produkter i kategorien
- Tilbake
- Tilberedning outlet
- Koking outlet
- Matdistibusjon og mattransport outlet
- Servering og serveringslinjer outlet
- Displaymonter og kjølt serveringsmonter outlet
- Kaffe outlet
- Barutstyr og innredning outlet
- Kjøleutstyr og nedkjøling outlet
- Oppvask outlet
- Innredning outlet
- Alle outlet produkter
Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.
Opplæring er alltid en del av kjøpet av et nytt Metos-apparat eller profesjonelt kjøkken, slik at kunden får mest mulig ut av investeringen. Men det er der læringen starter, på sitt beste. Metos' opplæring hjelper profesjonelle kjøkken i alle faser av livssyklusen, både små og store.
I den hektiske kjøkkenhverdagen er det verdt å stoppe opp et øyeblikk og tenke over hva som bør gjøres annerledes akkurat nå. Hvordan kan man jobbe sikrere, mer effektivt og mer komfortabelt?
Nye perspektiver, ny tenkning
Opplæringstjenestene våre gir eksperthjelp til å forbedre kjøkkendriften med hensyn til en rekke utfordringer. Ofte tar opplæringen opp enkle, men viktige problemstillinger. Ting som ikke har vært gjennomtenkt og satt ut i livet i all hast. Vår opplæringstjeneste tilbyr nye perspektiver og verktøy for dette.
Kundens behov er avgjørende
Metos' opplæring er alltid tilpasset den enkelte kundes behov og ressurser. Opplæringen kan vare en time eller en dag, og den kan gjennomføres i kundens lokaler eller hos Metos, eller til og med eksternt via Teams.
Opplæringen innebærer ofte at vi jobber sammen på kjøkkenet og utvikler og tester ulike tilberedningsmetoder og produksjonsprosesser. Målrettet arbeid utfordrer deg til å identifisere behovet for endring og gir deg drivkraft til å gjennomføre den.
Alle Metos' kursholdere har lang erfaring fra ulike profesjonelle kjøkken, og kursene kan arrangeres over hele landet.
Avfall, energisparing, mangel på arbeidskraft?
Vi fokuserer opplæringen på det som er viktigst for hver enkelt kunde. Noen ganger kan det dreie seg om driften av et enkelt utstyr, andre ganger om energisparing i en hel prosess. Og på kjøkkenet handler det nesten alltid om alt.
En mer rasjonell og allsidig utnyttelse av utstyrskapasiteten kan føre til mer effektive prosesser, bedre matkvalitet, mindre avfall, vann- og energibesparelser og samtidig frigjøre tid for personalet.
Mer valuta for pengene gjennom opplæring
Profesjonelt kjøkkenutstyr har svært lang levetid. Derfor lønner det seg å ta godt vare på dem og lære seg å utnytte de avanserte og intelligente funksjonene fullt ut.
Kontakt oss når du er interessert i opplæring. Man tror ofte at opplæring er tidkrevende. Men besparelsene er overraskende mange ganger større når prosessen går raskere og kvaliteten på maten blir enda bedre takket være felles observasjoner. Metos' instruktører har ekspertise på utstyr, omfattende kunnskap om bransjen og velprøvde opplæringsmetoder. Og en vilje til å hjelpe!
Vår opplæringstjeneste tilbyr profesjonell kjøkkenopplæring som er skreddersydd til kundens behov og ressurser på ulike stadier av kjøkkenets livssyklus. Utgangspunktet er ofte utstyrsaspektet, men fordelene strekker seg til hele produksjonsprosessen og dens effektivitet - og ofte til arbeidsglede.