+47 924 28 860 

Metos – vi hjelper profesjonelle kjøkken å lykkes

 Holdbare, høykvalitets utstyrsløsninger og -tjenester som dekker hele livssyklusen til et profesjonelt kjøkken. Enten det er et restaurantkjøkken, et kantinekjøkken, et produksjonskjøkken eller sentralkjøkken – vi hjelper både små og store profesjonelle kjøkken med å lykkes.

Kombiner holdbart profesjonelt kjøkkenutstyr og optimaliserte profesjonelle kjøkkenprosesser til en effektiv og bærekraftig helhet. Med vår hjelp blir profesjonelle kjøkken en kombinasjon av effektivitet og trivsel, slik at arbeidsmiljøet for kjøkkenpersonell er funksjonelt og behagelig for brukerne. 

Metos har utviklet profesjonelle kjøkken og deres effektivitet i hundre år, og har bistått brukere av profesjonelle kjøkken. Slagordet "Kitchen Intelligence" assosiert med Metos' merkenavn forteller om vårt mål om å øke ytelsen for profesjonelle kjøkken. Vi hjelper våre kunder med vår kunnskap gjennom hele livssyklusen til et profesjonelt kjøkken eller et individuelt stykke utstyr. Formålet med alle våre aktiviteter er å hjelpe våre kunder med å lykkes.
 

Nettbutikk

Bestill produktene direkte fra vår nettbutikk! Du finner vårt utvalg, de nyeste produktene og gjeldende priser i nettbutikken.
Til nettbutikken

Tjenester

Våre tjenester støtter effektiv og bærekraftig drift av profesjonelle kjøkken i alle faser av dets livssyklus. Et profesjonelt kjøkken som fungerer effektivt, økonomisk, sikkert og økologisk er vårt felles mål.
Les mer

Utvalgte produkter i nettbutikken

Liste pris 23 696,00 kr Kampanje Pris 21 676,00 kr

Liste pris 7 408,00 kr Kampanje Pris 6 777,00 kr

Liste pris 21 671,00 kr Kampanje Pris 19 843,00 kr

Liste pris 9 960,00 kr Kampanje Pris 8 921,00 kr

Liste pris 121 380,00 kr Kampanje Pris 110 986,00 kr

Liste pris 6 794,00 kr Kampanje Pris 6 091,00 kr

Vedlikehold

Vi vil ta vare på kjøkkenet ditt.
Bestill service og vedlikehold ved å fylle ut skjemaet eller ved å ringe vårt servicemottak på telefonnummer 982 40 142
Les mer
Bestill vedlikehold

Aktuelle emner

Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.

Ti forslag til energisparing i profesjonelle kjøkken

Regelmessig vedlikehold har en viktig oppgave: å sikre kontinuitet i det profesjonelle kjøkkenet

Et moderne profesjonelt kjøkken er bærekraftig og fleksibelt

Ansvar er en nøkkelkomponent i vår forretningsstrategi - vi tilbyr våre kunder produkter og tjenester av høykvalitet, som er bærekraftige, omfatter hele livssyklusen, og støttes av kontinuerlig utvikling med mål for en mer bærekraftig fremtid. Vi utvikler våre operasjoner og livssyklustjenester med mål om å gjøre våre egne og våre kunders miljøpåvirkninger så små som mulig. Kundens behov er alltid hovedfokus for våre tjenester. Vårt varemerke inkluderer løftet om å støtte våre kunder i alle faser av kjøkkenets livssyklus.

Bli kjent med oss

Jobbe hos Metos

Hvordan er Metos som en arbeidsgiver? Vi sysselsetter rundt 80 fagpersoner i Norge. Våre ansatte beskriver hvordan der er å jobbe hos Metos.

Les mer

Bærekraft

Vi tilbyr våre kunder høykvalitets bærekraftige produkter og tjenester som støtter hele livssyklusen, støttet av kontinuerlig utvikling for å oppnå en mer bærekraftig fremtid.

Les mer

Lokal og internasjonal

Vi er både lokale i Norge og internasjonale. Vårt nettverk av eksperter dekker landet, og vi kan hjelpe deg lokalt.

Les mer

Tjenester for et profesjonelt kjøkkens hele livssyklus

Vi er din partner gjennom hele livssyklusen til ditt profesjonelle kjøkken. Et profesjonelt kjøkken som fungerer effektivt, økonomisk, trygt og økologisk er vårt felles mål. Våre tjenester er utviklet ut fra dette synspunktet. Våre tjenester dekker valg av utstyr som er rett for kjøkkenet ditt, installasjon, brukeropplæring, periodisk vedlikehold og reparasjoner, og når apparatet når slutten av levetid, dets resirkulering. Med våre tjenester drives ditt profesjonelle kjøkken jevnt, bærekraftig og pålitelig.
"Vi må hjelpe kundene våre med å overvinne utfordringene som miljøet utgjør."
- Sami Kuparinen, Metos Group Adm. dir.

 Metos nettsalg

I tillegg til nettbutikken kan du bestille individuelle produkter fra våre salgsavdelinger, hvor du vil bli betjent av våre kompetente salgskonsultenter. De hjelper deg med spørsmål om produkter og løsninger. Kontakt oss på telefonnummer 924 28 860 eller send mail til metos.norway@metos.no