+47 924 28 860 

Metos Marine – bysse- og vaskeriutstyr for skip og offshore 

Metos Marine er en av verdens ledende leverandører av marint bysse- og vaskeriutstyr, og spesialiserer seg på å levere holdbart og førsteklasses kjøkkenutstyr, kjøkkeninnredning og vaskeriutstyr for profesjonelt bruk innen marine og skipsfart. Vårt store utvalg av utstyr innfrir de strengeste krav til kvalitet og sikkerhet, og er designet for å tåle det krevende maritime miljøet som krever strenge sikkerhetsstandarder. 

Takket være vår lange erfaring på området så har våre fagfolk som er spesialister på marint utstyr forståelse for bransjens spesielle egenskaper. Våre kjøkkenapparater og innredning er allerede brukt ombord i mer enn 6 000 skip. Hovedmålgruppene for marine leveringer er containerskip i internasjonal godstrafikk, arbeidsskip, offshoreskip, kryssere, isbrytere og forskningsfartøy. Gjennomsnittlig leverer vi omtrent 150 komplette bysser til skip hvert år.

Metos' første leveringer til skip fant sted så tidlig som midt på 50-tallet og faktisk marint salg startet på 70-tallet. Helt fra begynnelsen har planlegging av bysser og design av utstyr som er spesielt utviklet for skip også vært involvert. I dag kan vi tilby planlegging av bysser utført av fagfolk som er spesialister på området. 

Vi leverer også til offshore plattformer.

Holdbare kjøkken 

Utstyret til et skips bysse velges ut med den intensjonen at det skal vare i hele skipets levetid. I vårt utvalg vil du finne det beste og mest egnede utstyret for alle formål. Vi er godt kjent med marine forskrifter og standarder, håndterer dem daglig og tar dem med i beregningen for alle våre leveranser.

Som en regel blir utstyret valgt med den intensjon at det vil vare i hele skipets levetid.

Tjenester

I tillegg til designtjenester har vi oppstart og teknisk støtte som del av vårt servicetilbud innen komplette kjøkkenleveranser. Erfaren teknisk støtte er tilgjengelig for å bistå som en ekstern tjeneste hvis det oppstår problemer. Vi leverer også reservedeler for utstyret som vi selger og vi har et stort utvalg på lager; mer enn 15 000 typer reservedeler klare for rask levering – slik at du får den hjelpen du trenger så snart som mulig.

Våre eksperter til din tjeneste

Marine og offshore salg

Salg og reklamasjoner
924 28 860
metos.norway@metos.com

Reservedeler

982 40 143
spareparts@metos.com

Teknisk støtte

teknisk.norge@metos.no

Marine salg

Salg og reklamasjoner
+47 924 28 860
metos.marine@metos.com

Reservedeler

+47 982 40 143
deler.norge@metos.no

Teknisk støtte

+358 20 43913
technical.support@metos.com