+47 924 28 860 

Metos opplæring i bruk – Få det meste ut av de beste enhetene

Målet med vår opplæringstjeneste er å sørge for at du får fullt utbytte av utstyret som du har kjøpt. Et profesjonelt kjøkken som fungerer effektivt, økonomisk, sikkert og økologisk er vårt felles mål.

Våre allsidige produkter åpner opp nye muligheter for førsteklasses og økonomisk effektivt profesjonelt kjøkkenarbeid. Ved å utnytte utstyrets forskjellige funksjoner kan kjøkkenprosessenes effektivitet forbedres, noe som igjen frigjør tid til annet kjøkkenarbeid. For at dette skal kunne realiseres i praksis spiller personalets kompetanse en nøkkelrolle.

Vanligvis har profesjonelt kjøkkenutstyr lang levetid, så du bør lære å bruke funksjonene – slik at utstyret vil tjene deg på best mulig måte.

Vårt opplæringsteam vil veilede deg i riktig bruk av utstyret. Daglig rengjøring og jevnlig vedlikehold sikrer utstyrets funksjonalitet i det hektiske hverdagslivet på et profesjonelt kjøkken og forlenger levetiden. Når utstyret brukes korrekt vil det også spare vann og energi. Ergonomi som arbeidsstillinger, -høyder, løft og bevegelser som gjøres under tilberedning av mat er av stor betydning. Formålet med en gjennomgang av dette er å forhindre bruk av feil arbeidsmetoder og derigjennom forbedre arbeidsforholdene. 
Når utstyret er i kompetente hender forbedres også kvaliteten på maten, som igjen reduserer matavfall. 

Selv om opplæringen tar noen få arbeidstimer er de fremtidige besparelsene mange ganger større – ikke bare med hensyn til penger eller tid, men også for utstyrets levetid, yrkesmessig velvære og ansvar. 

Vi kan tilby chef-2-chef opplæring

Bestill opplæring her

Bestill opplæring

Ta kontroll over prosessene i ditt nye kjøkken

Under levering av et profesjonelt kjøkkenprosjekt blir det gitt opplæring i det nye kjøkkenet for å sikre tilstrekkelig kunnskap til utstyr, systemer og prosesser. Opplæringsplanen kan skreddersys prosjekt for prosjekt hvor man tar med ønsker om plan, behov og mål i beregningen. 
Ved vårt Metos Center i Kerava, Finland er det muligheter for å gjøre seg kjent med utstyret og utvikle sine egne oppskrifter og konsepter før kjøkkenet leveres. Kontakt oss gjerne hvis det er ønskelig å benytte seg av denne muligheten.
Selve opplæringen i hvordan utstyret i det nye kjøkkenet brukes skjer i ditt eget kjøkken.
 

Veiledning i bruk av et nytt produkt

Opplæring i et nytt produkt inkluderer veiledning i hvordan det brukes, noe som kan organiseres som fjernopplæring eller opplæring på stedet, i ditt kjøkken. For sterkt automatisert utstyr og, f.eks. store oppvaskmaskiner, blir opplæring normalt gitt på stedet. I opplæringen dekker vi effektiv bruk, de forskjellige funksjonene, samt vedlikehold og rengjøring av produkter, uten å glemme sikkerhet på arbeidsplassen og arbeidsergonomi.

Under opplæring dukker det ofte opp enkle, men viktige ting. Ting du ikke har hatt tid til å tenke gjennom skikkelig og gjennomføre, fordi du har hatt det travelt. Metos opplæring gir deg nye perspektiver og verktøy.

Les artikkelen

Den rette opplæringen for ditt kjøkken

Opplæring opprettholder og øker ditt kjøkkens konkurranseevne. Ideelt sett burde opplæring fortsette gjennom hele kjøkkenets levetid. Vi tilbyr tilpasset grundig opplæring basert på en opplæringsplan som er spesifikk for ditt kjøkken. Opplæringen kan for eksempel være relatert til bestemt utstyr, til utvikling og testing av forskjellige produksjonsmetoder eller produksjonsprosesser, eller kjøkkenets energiforbruk. Kontakt vår opplæringstjeneste så vil vi planlegge en opplæring som passer for akkurat ditt kjøkken!

 

Assistanse på telefonen

Mange av våre produkter er enkle å bruke og hurtigveiledningen eller bruksanvisningen som vi lager gir tilstrekkelig veiledning. Du kan få disse fra vår opplæringstjeneste ved å bestille via kontaktskjema, telefon eller e-post. 
Telefon: +47 92428860, ukedager kl. 08-16
E-post: metos.norway@metos.no

Opplæring over hele landet

Hos Metos gis veiledning om bruk av utstyret av en kvalifisert opplæringsansvarlig. Opplæringsorganisasjonen er landsdekkende. Vårt opplæringsteam har årevis av allsidig praktisk erfaring i forskjellige profesjonelle kjøkken og en gjennomgående forståelse av metodene, utstyret og verktøyet man trenger for å produsere mat i dag. 

Opplæring i ulike faser av ditt kjøkkens livssyklus

Opplæringstjenesten for det profesjonelle kjøkkenet er en del av leveransen av et kjøkkenprosjekt. Opplæring inngår normalt hvis du har kjøpt et nytt produkt hos oss. I tillegg tilbyr vi kundespesifikke opplæringer mot en avgift.

Metos' opplæringstjenester hjelper profesjonelle kjøkken i alle faser av livssyklusen, med både små og store spørsmål.

Les tips fra vårt opplæringsteam her – linker til artiklene

Effektiv blanding for store mengder mat

Ti forslag til energisparing i profesjonelle kjøkken

Våre eksperter til din tjeneste

Håvard Bragstad

opplæringsansvarlig
924 28 860
905 27 275
havard.bragstad@metos.no

Vårt testkjøkken på Metos Center i Finland

Ved vårt Metos Center, Kerava, Finland er det mulig å teste forskjellige produksjonsprosesser, råmaterialer og utstyr for mat, eller få ekstra opplæring med hjelp av våre fagfolk. Vi kan endre utstyr i våre testkjøkken etter behov, slik at du kan bruke et testmiljø som passer dine egne konsepter og utstyrsløsninger.

Metos service- og vedlikeholdstjenester

Vårt mål er å hjelpe profesjonelle kjøkken med å lykkes gjennom hele deres livssyklus. Det er derfor vi tilbyr en dedikert Metos vedlikeholdstjeneste for ditt profesjonelle kjøkkenutstyr.