+47 924 28 860 

Sirkulatorer

Sous Vide er en teknikk der maten vakuumpakkes. Den kokes sakte og nøyaktig ved riktig temperatur. Med denne metoden kan holdbarheten økes betydelig uten å endre smak og struktur. Smakene forsegles inne i vakuumemballasjen, og produktene varmes deretter sakte opp til serveringstemperatur. Før servering er produktet ferdig, for eksempel brunet. Vårt utvalg inkluderer sirkulasjonspumper med og uten vannbad.

Filtrer etter
Kategori
Ingen fasetter ble funnet.
Rengjøring
Temperatur enhet ºC

Liste pris 23 747,00 kr Kampanje Pris 21 733,00 kr

Liste pris 28 371,00 kr Kampanje Pris 25 953,00 kr

Liste pris 43 549,00 kr Kampanje Pris 39 847,00 kr

Liste pris 36 541,00 kr Kampanje Pris 33 426,00 kr

Liste pris 8 477,00 kr Kampanje Pris 7 755,00 kr

Liste pris 39 480,00 kr Kampanje Pris 36 124,00 kr

Liste pris 57 042,00 kr Kampanje Pris 52 208,00 kr