+47 924 28 860 

Sirkulatorer

Sous Vide er en teknikk der maten vakuumpakkes. Den kokes sakte og nøyaktig ved riktig temperatur. Med denne metoden kan holdbarheten økes betydelig uten å endre smak og struktur. Smakene forsegles inne i vakuumemballasjen, og produktene varmes deretter sakte opp til serveringstemperatur. Før servering er produktet ferdig, for eksempel brunet. Vårt utvalg inkluderer sirkulasjonspumper med og uten vannbad.

Filtrer etter
Kategori
Ingen fasetter ble funnet.
Rengjøring
Temperatur enhet ºC

Liste pris 42 390,00 kr Kampanje Pris 39 847,00 kr

Liste pris 35 560,00 kr Kampanje Pris 33 426,00 kr

Liste pris 55 540,00 kr Kampanje Pris 52 208,00 kr

Liste pris 38 430,00 kr Kampanje Pris 36 124,00 kr

Liste pris 23 120,00 kr Kampanje Pris 21 733,00 kr

Liste pris 27 610,00 kr Kampanje Pris 25 953,00 kr

Liste pris 8 250,00 kr Kampanje Pris 7 755,00 kr