+47 924 28 860 

Kjøkken og mattorg i butikk

Kjøkken i butikk har blitt en stadig viktigere konkurransefordel i dagligvarehandelen. 

”Grocerant”-fenomenet, som visker ut grensen mellom restauranter og dagligvarebutikker, frister kunder med nylaget mat på et sted som de ville besøkt uansett. Grocerant-konseptet har allerede landet i nesten hver nærbutikk. Dagligvarebutikker tilbyr nylaget mat som enten er klar til å spise eller klar til å varmes opp, for å ta med ut eller for å spise på stedet.  

Et godt planlagt og velutstyrt kjøkken gir muligheter for lønnsom produksjon av mat og tilpasses til dine fremtidige behov. Du har det største utvalget av produkter og det mest omfattende servicepakken i markedet til din disposisjon. Vi vil være med deg hele veien, fra design til brukerveiledning og vedlikehold. 

Restauranter

Trenger du hjelp med å utvikle et nytt restaurantkonsept, eller er du interessert i de nyeste restaurant-trendene? Vi vil hjelpe med alt din restaurant trenger. Vi har et omfattende førsteklasses utvalg av profesjonelt kjøkkenutstyr, fra verdens beste leverandører av restaurantutstyr, samt ekspertise på konseptutvikling som vi kan benytte sammen med våre kunder.  

Kontakt oss og la ekspertene våre hjelpe deg med prosjektet ditt

Jonas Svensson

CAD operatør
924 28 860
474 52 739
jonas.svensson@metos.no

Magdalena Adamska

CAD operatør
924 28 860
486 69 798
magdalena.adamska@metos.no

Valeriya Green

CAD operatør
924 28 860
980 23 338
valeriya.green@metos.no