+47 924 28 860 

Metos design-service – vårt mål er et effektivt og funksjonelt profesjonelt kjøkken

Vår profesjonelle kjøkkendesigntjeneste bidrar til å sikre at det nye kjøkkenet ditt er funksjonelt, effektivt og holdbart, og at arbeidet der vil være problemfritt og ergonomisk. Gjennom oss får du tilgang til den beste kompetansen innen profesjonell kjøkkendesign. Vi har både lang erfaring i bransjen og den nyeste informasjonen om fremtidige trender og om utfordringene som brukere av profesjonelle kjøkken står overfor i sitt arbeid. 

Kompetent kjøkkendesign sikrer at et profesjonelt kjøkken forblir funksjonelt på lang sikt. Et profesjonelt kjøkken vil tjene brukerne sine i flere år, så når helheten planlegges, ser man også på fremtiden, som strømpriser, vannforbruk i forhold til avgifter, energieffektivitet, kunder, ansatte, mattrender m.m.  

Et funksjonelt og effektivt profesjonelt kjøkken er mer enn summen av utstyret. Investeringens lønnsomhet avgjøres sjelden av prisen på enkeltprodukter, ettersom utstyrsvalg påvirker bl.a. antall nødvendig personale. Vår kjøkkendesigntjeneste handler ikke bare om å plassere utstyr riktig. Sluttresultatet baseres på kundens behov, prosesser og funksjoner i et profesjonelt kjøkken - med mål om et effektivt kjøkken tar vi hensyn til utstyrets allsidighet og logistikk.  

Målet er å designe en fleksibel arbeidsflyt for kjøkkenet som går fra et arbeidstrinn til det neste, og alltid gir en god ergonomisk opplevelse for de ansatte.

Hvert profesjonelle kjøkken er rett størrelse for vår designtjeneste

Vår designtjeneste lager hvert år et hundretalls planløsninger for ulike profesjonelle kjøkken og produksjonskjøkken over hele landet. Våre kunder inkluderer alle typer restauranter som kjederestauranter, fine dining-restauranter, hurtigmatrestauranter, personalrestauranter, kafeer og barer, samt restauranter på transportstasjoner, kjøkken i kjøpesentre og butikker, kjøkken i barnehager, skoler, sykehus og kontorer. Å skape kjøkkenplaner for produksjonskjøkken og ulike produksjonsenheter innen matindustrien er også en stor del av hverdagen til våre designere.

Hvert kjøkken er alltid designet basert på kundens behov og ønsker. Vi designer gjerne små kjøkken men også større sentralkjøkken. 

Designprosessen for et funksjonelt profesjonelt kjøkken starter med en forståelse av både matlaging og tekniske muligheter.

Internasjonal kunnskap – mens vi husker det lokale

Som et internasjonalt selskap og markedsleder i de nordiske landene kan vi også tilby synspunkter og ideer for kjøkkendesign fra resten av verden.

Til tross for dette har vi også sterk lokal ekspertise. 

Den profesjonell kjøkkendesign-tjenesten inngår som en del av den totale prosjektleveransen. Vår designtjeneste samarbeider også tett med kundens andre leverandører som bl.a. interiørarkitekter.

Utstyrssymboler og dimensjonstegninger letter designarbeid

Utstyrssymbolene er ment brukt av de som designer kjøkken selv med AutoCAD eller Revit. Symbolene finnes på produktsidene i tilknytning til hvert produkt som både plantegninger og ansiktstegninger under fanen "Dokumenter". Symbolet viser dimensjoner, tilkoblingsinformasjon og tilkoblingssteder for produktet.

Dimensjonstegningen inneholder forslag til vann-, avløps- og strømtilkoblinger som kreves for produktene inkludert i den totale leveransen. Dimensjonstegningen er ment å imøtekomme behovene til blant annet VVS-designere og byggeplassen. Dimensjonering utføres etter at ordren er plassert.

Designtjenesten bør være en sentral del i kjøkkenprosjektet helt fra starten. Vil du vite mer om vår designtjeneste?

Kontakt oss

Vandre rundt i kjøkkenet ditt i planleggingsfasen

Rommet, utstyret og møblene samt den ergonomiske opplevelsen er enklere å evaluere med hjelp av virtuell modellering. Med hjelp av den nyeste teknologien kan du virtuelt gå gjennom kjøkkenet mens det fortsatt designes. Her kan du visualisere kjøkkenet og arbeidsflyten i praksis. AutoCAD og Revit er verktøyene Metos-designere bruker daglig. Den nyeste design-teknologien fremskynder og tilrettelegger funksjonaliteten for planene. 

Skann koden med telefonen din og prøv selv:

Kjøkkenet er alltid viktig for kunden. Derfor er hver jobb like betydelig for oss.

Les artikkelen

Kontakt oss og la ekspertene våre hjelpe deg med prosjektet ditt

Jonas Svensson

CAD operatør
924 28 860
474 52 739
jonas.svensson@metos.no

Magdalena Adamska

CAD operatør
924 28 860
486 69 798
magdalena.adamska@metos.no

Valeriya Green

CAD operatør
924 28 860
980 23 338
valeriya.green@metos.no
 

Du kan også planlegge kjøkkenet ditt selv

Metos Professional Kitchen Planner er en enkel og brukervennlig applikasjon for å designe et kommersielt kjøkken som passer best for dine behov.
Les mer og last ned applikasjonen fra linken under.