+47 924 28 860 

Bruksvilkår

Hvordan handle fra Metos nettbutikk


For å bestille varer via Metos sin nettbutikk kan man enten registrere seg som kunde med bedriftskonto, eller handle uten å opprette konto. Hvis man velger å handle uten å opprette konto vil må man betale med kredittkort. Her er det viktig å legge inn korrekt kontakt-informasjon og leveringsadresse.
Hvis man registrerer seg som kunde vil man kunne velge å betale med kredittkort eller be om faktura som betalingsmetode.

Les mer om salgs- og garantivilkårene.

Søke etter og velge produkter
Du kan vise produktinformasjon ved å bruke katalogen under overskriften “Nettbutikk”. Alternativt kan du skrive inn navn, modell eller produktkode for ønsket produkt i søkefeltet øverst på siden. Filtre lar deg søke etter produkter med forskjellige funksjoner. Når et passende produkt er funnet kan du velge det ved å bruke knappen “Legg i handlevogn”. Ved å klikke på knappen for handlevognen vises innholdet i den. 
I feltet som angir antall produkter kan du endre antall artikler du ønsker. Du kan fjerne et produkt fra handlevognen ved å klikke på knappen med avkrysningsmerket på slutten av produktlinjen eller tømme handlevognen helt ved å bruke knappen “Fjern alle produkter”. 

Hvis du trenger hjelp med å velge produkter eller hvis du vil ha mer informasjon, så står vårt kundesenter til din tjeneste, enten via telefon eller e-post i våre åpningstider mandag - fredag fra 8:00 til 16:00, tlf. +47 92 42 88 60, e-post: metos.norway@metos.no.

Når du har lagt produktene du ønsker i handlevognen kan du lagre ekstra informasjon om bestillingen og fortsette ved å trykke på knappen “Kasse”. Skriv inn forespurt kontakt- og leveringsinformasjon og velg ønsket leveringsmetode. Deretter trykker du “Fortsett” for å velge betalingsmetode. I det neste trinnet vil du se en oppsummering av din bestilling.  

Betale for produktene
Hvis du har opprettet en Metos bedriftskonto kan du velge å betale med faktura. 
Hvis du betaler med et kredittkort og bank-ID vil du midlertidig bli overført til nettsiden til selskapet som har ansvar for betalingstjenesten. Etter at du har betalt vil du automatisk komme tilbake til Metos nettbutikk.

Bestillingsbekreftelse
Etter å ha lagt inn en bestilling i nettbutikken vil du motta en ordrebekreftelse på den e-postadressen som er oppgitt. Den vil inneholde estimert dato produktet sendes fra vårt lager i Oslo.

Tilbud på finansiering via leasing
Dersom du ønsker tilbud på finansiering via leasing kan du enten ringe oss på tlf. +47 92 42 88 60 mand.- fred. 08.00-16.00 eller kontakte oss via vårt kontaktskjema. 
Vårt kundesenter vil ta kontakt med deg for tilbud.

Hvordan søke om en Metos virksomhetskonto
Du kan søke om en vedriftskonto i vår nettbutikk ved å fylle ut skjemaet “Registrer deg som Metos bedriftskonto-kunde”. Ved søknad om virksomhetskonto må kunden oppgi nøyaktig firmainformasjon med organisasjonsnummer, leverings- og faktureringsadresser, kontaktinformasjon og e-postadresse, evt. EHF for faktura. 
Når en kunde søker om en bedriftskonto, har Metos rett til å sjekke bedriftens kredittverdighet. Registreringsforespørselen vil bli behandlet fortløpende, deretter vil du motta innloggingsinstruksjoner for konto til den oppgitte e-postadressen.

Fakturaer leveres elektronisk, fortrinnsvis som EHF, men eventuelt som pdf på e-post. Metos sender ikke faktura i post. Standard betalingsbetingelser er netto pr. 15 dager. 

Bedriftskontoen må kun brukes av den kunden hvis navn er oppgitt under registreringen. Kunden er ansvarlig for å holde bruker-ID, passord og bedriftskontoen knyttet til dem konfidensielle og er også ansvarlig for å begrense tilgangen til dem. Hvis kunden har grunn til å mistenke at kontoens datasikkerhet er brutt må Metos umiddelbart informeres om dette ved bruk av kontaktskjemaet på nettsiden.

Hva er fordelene ved å registrere/opprette en bedriftskonto?
Fordeler:
    •    Firma og fakturainfo blir lagret slik at du slipper å oppgi den hver gang
    •    Velg forsendelse til ulike leveringsadresser for din bedrift
    •    Betal med faktura, 15 dager netto
    •    Vis bestillingshistorikk

Trenger du hjelp? Vi er her for deg!
Du kan kontakte oss på følgende måter:
Kundesenter: tlf. +47 92428860, åpent mand. - fred. kl 08:00 til 16:00
E-post: metos.norway@metos.no