+47 924 28 860 

Din partner gjennom levetiden til et profesjonelt kjøkken

Vi ønsker å støtte den effektive og bærekraftige driften av ditt profesjonelle kjøkken i alle stadier av dets levetid. Et profesjonelt kjøkken som fungerer effektivt, økonomisk, sikkert og miljøvennlig er vårt felles mål. 
 
Våre livssyklus-tjenester for profesjonelt kjøkkenutstyr tilbyr en omfattende løsning som dekker design og utstyrsvalg, opplæring, vedlikehold og resirkulering. Med hjelp av våre tjenester vil ditt profesjonelle kjøkken fungere jevnt, bærekraftig og pålitelig.  

Kjøkkendesign – sammen kan vi skape et bærekraftig kjøkken

Et funksjonelt og effektivt kjøkken er mer enn summen av dets utstyr. Med hjelp av vår designtjeneste får du hjelp til å sørge for et effektivt, funksjonelt og holdbart kjøkken som det er en nytelse å jobbe i. 
 
Det å designe et profesjonelt kjøkken er det første steget mot et vellykket resultat.  

Et nært samarbeid med vårt designteam sikrer at dine behov og ønsker ivaretas og at kjøkkenløsningen blir effektivt både med tanke på funksjonalitet og optimalisering av plass.  Enten du bygger et nytt kjøkken eller renoverer et eksisterende så tilbyr vi en designtjeneste som skaper grunnlaget for et førsteklasses sluttresultat. 
 
En investeringslønnsomhet fastsettes sjelden av prisen på enkeltutstyr – utstyrsvalg påvirker bl.a. hvor mange ansatte det er behov for. Vår kjøkkendesigntjeneste skaper planer som er basert på prosessene og funksjonalitetene til et profesjonelt kjøkken. Vi etterstreber løsninger for et effektivt kjøkken, samtidig som vi vurderer muligheten til å bruke utstyr til flere formål og kjøkkenets interne og eksterne logistikk. 

Kjøkkendesign

Vår kjøkkendesigntjeneste er tilgjengelig både for nybygg og renovasjonsprosjekter. 

Les mer

Det rette utstyret for ditt kjøkken 

For at ditt kjøkken skal fungere optimalt trenger du riktig utstyr som tar hensyn til nødvendig kapasitet og funksjoner. Vårt erfarne salgsteam hjelper deg med å velge de riktige produktene for ditt kjøkken. På våre mindre show-kjøkken i Norge kan vi tilby chef-2-chef veiledning sammen med vårt salgsteam. Her vil du lære mer om funksjonene for utstyret og de siste kjøkkeninnovasjonene. På Metos Center kan du teste, lære og bli inspirert!

Sømløst fra en plan til et kjøkken

Når vi har designet ditt profesjonelle kjøkken starter byggeprosjektet. Uansett hvilken type prosjekt det er, så ønsker vi å levere et effektivt og funksjonelt kjøkken uten noen problemer – så prosjektet ditt ikke blir forsinket. 
 
Vår prosjektstyringstjeneste er landsdekkende. Den lokale prosjektlederen er din partner som sikrer prosjektfremdrift i henhold til avtalt timeplan og rapporterer til den personen som er avtalt med kunden. De kontaktpersonene vi utpeker er ansvarlige for arbeidets fremdrift og tar seg av leveringer, planlegging og monteringer.  
En omfattende profesjonell kjøkkenløsning krever nøyaktig montering. Vårt profesjonelle monteringsteam sørger for at alt utstyr og alle systemer monteres i henhold til plan og at de virker sømløst sammen. Dette garanterer at kjøkkenet ditt vil være klart for bruk som avtalt. 
Når kjøkkenet ditt er montert vil det bli funksjonstestet av en Metos servicetekniker. Slik sørger vi for at alt fungerer.   

Prosjekter

Har du et kommende profesjonelt kjøkkenbyggeprosjekt? 

Les mer

Opplæring – Få det meste ut av de beste enhetene

Vårt allsidige utstyr åpner opp nye muligheter for førsteklasses og økonomisk effektivt profesjonelt kjøkkenarbeid. For at dette skal kunne realiseres i praksis trengs dyktig personale. Målet for vår opplæringstjeneste er å sørge for at du får fullt utbytte av det utstyret du har kjøpt. 
 
Typisk har profesjonelt kjøkkenutstyr lang levetid, så du må lære å bruke de funksjonene som lar utstyret tjene deg på best mulig måte. Allsidig bruk av utstyret bidrar til prosessenes effektivitet, noe som kan frigjøre tid som ditt personale kan bruke til annet kjøkkenarbeid.  

Opplæring

Målet med vår opplæringstjeneste er å sørge for at du får fullt utbytte av utstyret du har kjøpt. 

Les mer

Vedlikehold – vi vil ta vare på kjøkkenet ditt langt inn i fremtiden

Profesjonelt kjøkkenutstyr kjøpes for å bli brukt i mange år, til og med tiår. Dette er grunnen til at tilgang til velfungerende service- og vedlikeholdstjenester er et av de viktigste kriteriene for å ta beslutninger. Jevnlig og kvalifisert service og vedlikehold av et profesjonelt kjøkken sørger for at utstyret fungerer som det skal, at nedetid reduseres til et absolutt minimum og at ikke slitasje eller avleiring øker energiforbruket.  
 
Profesjonelt kjøkkenutstyr og systemer krever jevnlig service og vedlikehold for at det skal fungere optimalt og det forlenger levetiden for ditt kjøkken og de enkelte apparatene i det.  

I tillegg gir det pålitelighet og forutsigbarhet til ditt kjøkkens service- og vedlikeholdskostnader og reduserer uventede produksjonsavbrudd, som også fører til kostnader. Med jevnlig vedlikehold kan du også oppnå besparelser på energi- og vannforbruk. 

Vedlikehold

Vår service- og vedlikeholdstjeneste er tilgjengelig for hjelp over hele landet, og vi dekker alle vedlikeholdsbehov.  

Les mer

Reservedeler er nøkkelen til lang levetid for utstyret ditt

God tilgang på reservedeler og regelmessig vedlikehold er nøkkelen både til å forlenge utstyrets levetid og til å redusere miljøbelastningen. Derfor er god tilgjengelighet på reservedeler også avgjørende fra et bærekraftperspektiv.
 
Vi har vårt eget lokale lager, som er optimalisert i forhold til utstyrsinstallasjonene våre. Serviceteknikerne våre drar ikke tomhendte hjem, ettersom hver av servicebilene deres alltid har med seg de mest nødvendige reservedelene. Vårt mer omfattende sentrallager for reservedeler ligger i Finland, der vi har mer enn 15 000 artikler på lager.

Vi bruker bare originale reservedeler for å garantere at utstyret ditt fungerer som det skal. Vi forplikter oss til å levere reservedeler til alle produktene vi leverer i minst 10 år etter at de er produsert.

Reservedeler

Vi bruker bare originale reservedeler.  

Bestill reservedeler - Kontakt oss

Vårt tekniske supportsenter passer på produktsikkerheten

Ved vårt hovedkontor i Finland har vi et eget teknisk supportsenter som undersøker våre produkter med ekstrem presisjon og utfører detaljerte tester på dem for å sikre utstyrets sikkerhet og kapasitet.  

Alt utstyr testes for driftssikkerhet, da testes elektrisk og mekanisk driftssikkerhet. Ved kapasitetstesting blir de faktiske forbruksdata kontrollert og det forsikres at produktet kan nå sin nominelle kapasitet. Det opprettes inspeksjonsrapporter for testene, og disse gjennomgås med leverandøren. Hele testprosessen kan ta ganske lang tid før produktet til slutt tas inn i Metos’ utvalg.

Vårt produktutvalg

Metos’ produkter må bestå strenge kontroller.

Les mer

Vår resirkuleringstjeneste hjelper deg med å avhende utstyr på en økologisk måte når det har nådd utløpet av sin levetid   

Vi tilbyr også en resirkuleringstjeneste som lar deg avhende ditt gamle utstyr på en økologisk bærekraftig måte. Resirkulering er en del av vår forpliktelse til bærekraftig drift og hjelper med å redusere vårt avtrykk på miljøet. Råmaterialene som brukes i utstyret blir gjenbrukt.