+47 924 28 860 

Vårt produktutvalg har blitt utvidet – la oss presentere Metos by Merrychef

13.09.23 10:12
Metos by merrychef conneX 16

Metos conneX 16 Metos ønsker å betjene sine kunder på best mulig måte. Derfor har vårt produktutvalg blitt utvidet med Merrychefs høykvalitets turbokjøkkenovner – de beste som finnes på markedet.

– Merrychefs turbokjøkkenovner er de beste på markedet. Utstyret er kjent for våre kunder, og turbokjøkkenovnens popularitet taler for seg selv, sier produktsjefen Tobias Heiskanen.

Hvorfor er Merrychef den beste turbokjøkkenovnen? Det er mange grunner. Den kompakte ovnen tar ikke mye plass og passer derfor utmerket i alle kjøkken. Ovnens ytre overflate holdes kjølig, noe som gjør at den er trygg for brukerne. Det trengs heller ingen hette over ovnen. Den elegante ovnen er ideell for rask tilberedning, steking, grilling og oppvarming. Du kan raskt og enkelt tilberede alt fra toast, bakverk, grønnsaker, fisk til kjøtt i denne multifunksjonelle maskinen. Ved hjelp av ulike fargekodede brett kan ovnen brukes til å tilberede mange typer retter, alt fra omelett. – Turbokjøkkenovnen kombinerer tre oppvarmingsteknikker: konveksjon, målrettet stekingstemperatur og mikrobølger, og takket være disse egenskapene er turbokjøkkenovnen svært effektiv, sier Tobias."

Den raskeste turbokomfyren – og den minste

Flere egenskaper har gjort turbokomfyren populær. For det første er den selvfølgelig rask. Selv basismodellen tilbereder mat opptil ti ganger raskere enn en tradisjonell ovn. Den kompakte størrelsen bidrar til å spare verdifulle kvadratmeter på kjøkkenet, og den praktiske og elegante enheten kan for eksempel plasseres på disken. Den effektive ovnen sparer også energi og bidrar dermed til reelle besparelser. Det viktigste er kanskje likevel varemerkeeieren Welbilts virksomhet og deres kvalitetssikring og prinsipper om kontinuerlig utvikling. Denne virksomheten gjør det nemlig mulig å oppnå de beste egenskapene for ovnen både nå og i fremtiden. – Når man kjøper Merrychef, kjøper man ikke bare en enhet. Man kjøper også all kompetanse og vilje til stadig å utvikle det beste produktet på markedet. Hver ovn testes før den tas i bruk. For å garantere høy kvalitet og pålitelighet gjennomgår ovnene omfattende tekniske produkttester og matlagningstester, understreker Tobias. Ovnen passer utmerket for eksempel på kafeer, hoteller, servicestasjoner, kiosker, butikk-kjøkken, hurtigmatrestauranter og alle andre steder der det er behov for rask oppvarming og enkel tilberedning.


 

 

Metos og Welbilt samarbeider

Merrychef er et varemerke som eies av Welbilt. Metos har siden 2004 vært en del av den omfattende Ali Group-konsernet, der også Welbilt hører hjemme. Metos og Welbilt er sammen en del av verdens største produsent av profesjonelt kjøkkenutstyr.

– Dette er en stor fordel for kundene, da det gjør at vi kan imøtekomme kundenes ønsker i stor grad, oppsummerer Tobias. I praksis vises samarbeidet med Merrychef for kunden ved at Metos tilbyr alle reservedeler og teknisk støtte, opplæring i bruk av turbokomfyren og selvfølgelig Metos’ høykvalitets vedlikeholdstjeneste. Turbokomfyrens panel er utformet med tanke på synligheten for samarbeidet. Derfor bærer panelet også teksten “Metos by Merrychef”. – Vi er veldig glade for at samarbeidet har startet så bra, sier Tobias.

Ble du interessert? Spør mer av vår salgsavdeling!
training icombi
Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.
Energieffektivitet i profesjonelle kjøkken - spar vann og energi
Ti forslag til energisparing i profesjonelle kjøkken
perdiodic maintenance
Regelmessig vedlikehold har en viktig oppgave: å sikre kontinuitet i det profesjonelle kjøkkenet
Miljøpåvirkningen av kjøkkenapparater måles vanligvis ved forbruk.
Hold dine profesjonelle kjøkkenutstyr i topp stand - spar penger og miljø
design 3d
Metos kombinerer erfaring og visjon i planleggingen av det profesjonelle kjøkkenet
Metos produksjonsutviklingssjef Risto Koskelainen
Metos egen produksjon og produktutvikling er basert på våre kunders behov