+47 924 28 860 

Regelmessig vedlikehold har en viktig oppgave: å sikre kontinuitet i det profesjonelle kjøkkenet

21.02.24 12:57
perdiodic maintenance

Vedlikehold får en stadig viktigere rolle i det profesjonelle kjøkkenet ettersom effektivitetskravene til kjøkken øker. Utstyret er anskaffet for å være produktivt, og derfor er det viktig å sikre at enhetene er funksjonelle. Rollen til regelmessig vedlikehold kan ikke understrekes nok i dag.

Det profesjonelle kjøkkenutstyret vedlikeholdes allerede i garantiperioden – akkurat som biler. Jevnlig vedlikehold utføres med forventning om at utstyret fungerer hver dag. Hvis reparasjonsvedlikehold er nødvendig, er utstyret allerede ødelagt.

Ved hjelp av regelmessig vedlikehold lønner investeringen seg – utstyret varer og er produktivt gjennom hele livssyklusen. I forbindelse med de avtalte vedlikeholdsbesøkene kan du også sørge for at utstyret på kjøkkenet overholder gjeldende regelverk og at arbeidssikkerheten er i orden.

Ansvarlig service

Metos Underhåll hjelper kunder i hele Sverige. Alle installatører er profesjonelle innen elektrobransjen, og i tillegg får de Metos egen opplæring og de lange ansettelsesforholdene fører med seg en fortrolighet med utstyret.
Utstyrsbasen som Metos tilbyr er utrolig omfattende, og teknologien er i stadig endring og utvikling.
Godt vedlikehold av utstyret handler om ansvar fra både Metos og kundens side. Vedlikeholdet forlenger levetiden til utstyret betydelig og utsetter behovet for nye investeringer. Når det i tillegg er utført vedlikehold på utstyret, fungerer det alltid energieffektivt.

Det viktigste er fornøyde kunder

Vårt fokus på å betjene profesjonelle kjøkkenkunder danner et solid fundament for våre vedlikeholdstjenesters kundetilfredshet. Egen vedlikeholdsorganisasjon, egne reservedelslager i installatørenes biler, lokal service på ulike steder.
Selv om viktigheten av regelmessig vedlikehold øker, spiller reparasjonsvedlikehold også alltid en viss rolle. Metos reparasjonsvedlikehold har som mål å ta seg av 80 prosent av oppdragene allerede innen én hverdag.

ID-tag går direkte til utstyrets "personlige data"

Vedlikeholdshistorien til utstyret begynner allerede med kjøkkenplanleggingen. Riktig utstyr, for riktig behov, riktig installert og riktig bruk av utstyret.
Hvert Metos-apparat er umiddelbart utstyrt med et klistremerke med ID-tag på installasjonsstadiet, og bak koden er all nødvendig informasjon. Vårt vedlikehold er aldri basert på gjetting, men alle fakta om fortid, nåtid og hva som skal til for å forutsi fremtiden ligger i registeret så lenge Metos står for vedlikeholdet. Ting skal være enkelt for kundene.

Høres regelmessig vedlikehold ut som et godt alternativ?

Hvis du ble interessert i fordelene med regelmessig vedlikehold, ikke nøl med å kontakte oss. En vedlikeholdsavtale kan også være et rimelig alternativ når utstyret/kjøkkenet har vært i bruk over lengre tid.

training icombi
Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.
Energieffektivitet i profesjonelle kjøkken - spar vann og energi
Ti forslag til energisparing i profesjonelle kjøkken
perdiodic maintenance
Regelmessig vedlikehold har en viktig oppgave: å sikre kontinuitet i det profesjonelle kjøkkenet
Miljøpåvirkningen av kjøkkenapparater måles vanligvis ved forbruk.
Hold dine profesjonelle kjøkkenutstyr i topp stand - spar penger og miljø
design 3d
Metos kombinerer erfaring og visjon i planleggingen av det profesjonelle kjøkkenet
Metos produksjonsutviklingssjef Risto Koskelainen
Metos egen produksjon og produktutvikling er basert på våre kunders behov