+47 924 28 860 

Metos kombinerer erfaring og visjon i planleggingen av det profesjonelle kjøkkenet

10.10.23 13:05
design 3d

Når det profesjonelle kjøkkenet planlegges, er målet å ha et så effektivt og funksjonelt kjøkken som mulig, med så lave driftskostnader som mulig.

Kjøkkenplanlegging er første steg i Metos sterke servicepakke, kanskje det viktigste steget.
Med kyndig kjøkkenplanlegging ønsker vi å sikre at proffkjøkkenene er funksjonelle – også på lang sikt. Vår planlegging kan også ta hensyn til mulige fremtidige behov slik at endringene gjøres smidig og økonomisk. Lang erfaring hjelper til å se hva som kommer mer nøyaktig. Metos erfaring innen kjøkkenplanlegging strekker seg helt tilbake til 1950-tallet.

Alle profesjonelle kjøkken er av passende størrelse for kjøkkenplanlegging hos Metos.

Vår kjøkkenplanlegging lager rundt 1300 planer årlig. På ti år betyr det hele 13 000 planer – og vi lærer av dem alle. Responsen på hvordan kjøkkenene som er bygget fungerer i praksis og kjøkkenenes ønsker kommer alltid også til planleggerne. Kundenes virksomhet utvikler seg og endrer seg, og det gjør Metos også.
Prosjektene er allsidige og det gjør kjøkkenplanleggerens arbeid variert. Det er like viktig å tenke grundig gjennom utstyrsendringer i en liten restaurant som det er å lage en prosjektplan for et stort nytt byggeprosjekt. Kjøkkenet er alltid viktig for kunden, derfor er alle oppdrag like viktige for oss.

Nytt eller fornybart – det første trinnet er god planlegging

Hvert kjøkken er annerledes. Lokalene, virkemåtene og servicestigen for sluttkundene til våre kjøkkenkunder er unike. Planene skreddersys hver gang etter kundens ønsker og behov. Vi har også mulighet til å tilpasse utstyret ved behov takket være egen produksjon.
Metos er markedsleder innen profesjonelle kjøkken i Finland, Baltikum og Benelux-landene. Vi får nye ideer og tanker fra Europa her og det kommer kundene våre til gode.
Vi planlegger for eksempel kjederestauranter, hoteller, personalrestauranter, fine dining-restauranter og stasjonsrestauranter, butikk, barnehage, skole, sykehus og produksjonskjøkken samt ulike produksjonsenheter for næringsmiddelindustrien.

Velkommen til en omvisning på ditt nye kjøkken – virtuelt!

AutoCAD og Revit-planlegging er hverdagskost for Metos planleggere. De siste tekniske hjelpemidlene for planlegging gjør arbeidet raskere og smidigere og sørger for at planene fungerer. De fremtidige brukerne kan inviteres til å besøke sitt nye kjøkken allerede i planleggingsstadiet – virtuelt.
I Metos kjøkkenplanlegging vinner Revit stadig mer terreng fra mer tradisjonelle teknikker, som riktignok også brukes ved siden av nyere vind. Arbeidet utføres alltid på den måten som er best egnet for kunden. Trenger bygget en tegning på papir, så leverer vi det.
Kjøkkenplanlegging er en tjeneste som Metos tilbyr som første trinn i sin omfattende tjenestepakke – som en del av den totale prosjektleveransen. Vår kjøkkenplanlegging betjener både nybygg og renoveringer; kundene er for eksempel brukere av kjøkkenet, byggefirmaer og arkitektfirmaer.

Sammen – helt fra starten

Vi oppfordrer kunder til å ta kontakt med Metos salg og kjøkkenplanlegging på et tidligst mulig tidspunkt. Når vi jobber sammen, blir sluttresultatet alltid bedre.
Vi har en kontinuerlig dialog med kunden etter hvert som planleggingen skrider frem, på den måten og i timeplanen som vi har avtalt, enten eksternt eller eventuelt på stedet. 

training icombi
Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.
Energieffektivitet i profesjonelle kjøkken - spar vann og energi
Ti forslag til energisparing i profesjonelle kjøkken
perdiodic maintenance
Regelmessig vedlikehold har en viktig oppgave: å sikre kontinuitet i det profesjonelle kjøkkenet
Miljøpåvirkningen av kjøkkenapparater måles vanligvis ved forbruk.
Hold dine profesjonelle kjøkkenutstyr i topp stand - spar penger og miljø
design 3d
Metos kombinerer erfaring og visjon i planleggingen av det profesjonelle kjøkkenet
Metos produksjonsutviklingssjef Risto Koskelainen
Metos egen produksjon og produktutvikling er basert på våre kunders behov