Metos produserer og markedsfører kjøkkenutstyr og rustfritt stål interiør. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske landene, så vel som Benelux-landene, og tilhører Ali Group, som er Europas ledende produsent av kjøkkenutstyr. Metos har rundt 750 ansatte i ni forskjellige land i Europa.

 

Visualisering

Planlegg kjøkkenet med spesialistene våre, og få en 2D- og 3D-planløsning og ta en tur rundt det fremtidige kjøkkenet ditt.

Visualisering – Se alle muligheter

Et funksjonelt storkjøkken starter med grundig planlegging. Vi i Metos kan foreta en behovsanalyse og kartlegger alle momenter som er vesentlig for driften. Ved hjelp av vårt DAK tegnesystem utarbeider vi den løsningen som er optimal i forhold til rammebetingelsene – enten det dreier seg om store sentralkjøkken eller små kjøkken / serveringssteder.

Metos har produktene og systemene som trengs. Vi sørger for korrekt installasjon og opplæring av personalet. Vi tar ansvar for våre leveranser. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

AutoCad & Revit brukere

Vi kan tilby arkitekter og konsulenter en egen symboltjeneste via internett. Alle våre symboler i 2D/3D og oppriss kan lastes ned. Klikk deg inn på våre internettsider www.metos.no/symboler. Fyll ut registrering og send brukerskjemaet til oss, så sender vi deg passord pr. e-post i retur.

Kitchen Intelligence

Ring oss:

Salg
9242 8860
Service
9824 0142
Reservdeler
9824 0143
Administrasjon
9824 0146

Våre planleggere

Før du kjøper et kjøkken er det viktig å kunne se helheten. Vi kan hjelpe deg med dette.
Linn-Therese
CAD operatør
Jonas Svensson
CAD operatør