+47 924 28 860 

Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.

06.03.24 12:10
training icombi

Opplæring er alltid en del av kjøpet av et nytt Metos-apparat eller profesjonelt kjøkken, slik at kunden får mest mulig ut av investeringen. Men det er der læringen starter, på sitt beste. Metos' opplæring hjelper profesjonelle kjøkken i alle faser av livssyklusen, både små og store.

I den hektiske kjøkkenhverdagen er det verdt å stoppe opp et øyeblikk og tenke over hva som bør gjøres annerledes akkurat nå. Hvordan kan man jobbe sikrere, mer effektivt og mer komfortabelt?

Nye perspektiver, ny tenkning

Opplæringstjenestene våre gir eksperthjelp til å forbedre kjøkkendriften med hensyn til en rekke utfordringer. Ofte tar opplæringen opp enkle, men viktige problemstillinger. Ting som ikke har vært gjennomtenkt og satt ut i livet i all hast. Vår opplæringstjeneste tilbyr nye perspektiver og verktøy for dette.

Kundens behov er avgjørende

Metos' opplæring er alltid tilpasset den enkelte kundes behov og ressurser. Opplæringen kan vare en time eller en dag, og den kan gjennomføres i kundens lokaler eller hos Metos, eller til og med eksternt via Teams.

Opplæringen innebærer ofte at vi jobber sammen på kjøkkenet og utvikler og tester ulike tilberedningsmetoder og produksjonsprosesser. Målrettet arbeid utfordrer deg til å identifisere behovet for endring og gir deg drivkraft til å gjennomføre den.

Alle Metos' kursholdere har lang erfaring fra ulike profesjonelle kjøkken, og kursene kan arrangeres over hele landet.

Avfall, energisparing, mangel på arbeidskraft?

Vi fokuserer opplæringen på det som er viktigst for hver enkelt kunde. Noen ganger kan det dreie seg om driften av et enkelt utstyr, andre ganger om energisparing i en hel prosess. Og på kjøkkenet handler det nesten alltid om alt.

En mer rasjonell og allsidig utnyttelse av utstyrskapasiteten kan føre til mer effektive prosesser, bedre matkvalitet, mindre avfall, vann- og energibesparelser og samtidig frigjøre tid for personalet.

Mer valuta for pengene gjennom opplæring

Profesjonelt kjøkkenutstyr har svært lang levetid. Derfor lønner det seg å ta godt vare på dem og lære seg å utnytte de avanserte og intelligente funksjonene fullt ut.

Kontakt oss når du er interessert i opplæring. Man tror ofte at opplæring er tidkrevende. Men besparelsene er overraskende mange ganger større når prosessen går raskere og kvaliteten på maten blir enda bedre takket være felles observasjoner. Metos' instruktører har ekspertise på utstyr, omfattende kunnskap om bransjen og velprøvde opplæringsmetoder. Og en vilje til å hjelpe!

Vår opplæringstjeneste tilbyr profesjonell kjøkkenopplæring som er skreddersydd til kundens behov og ressurser på ulike stadier av kjøkkenets livssyklus. Utgangspunktet er ofte utstyrsaspektet, men fordelene strekker seg til hele produksjonsprosessen og dens effektivitet - og ofte til arbeidsglede.

training icombi
Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.
Energieffektivitet i profesjonelle kjøkken - spar vann og energi
Ti forslag til energisparing i profesjonelle kjøkken
perdiodic maintenance
Regelmessig vedlikehold har en viktig oppgave: å sikre kontinuitet i det profesjonelle kjøkkenet
Miljøpåvirkningen av kjøkkenapparater måles vanligvis ved forbruk.
Hold dine profesjonelle kjøkkenutstyr i topp stand - spar penger og miljø
design 3d
Metos kombinerer erfaring og visjon i planleggingen av det profesjonelle kjøkkenet
Metos produksjonsutviklingssjef Risto Koskelainen
Metos egen produksjon og produktutvikling er basert på våre kunders behov