+47 924 28 860 

Art.nr: MG4224308

Kombigryte Metos Proveno 4G 150E

Kapasitet, Proveno 150: Bruttovolum 169 liter, nettovolum 150 liter

Liste pris 347 740,00 kr
Bestillingsprodukt
Kapasitet, Proveno 150: Bruttovolum 169 liter, nettovolum 150 liter

Gryten, som blander og har mange andre smarte funksjoner, er laget i Finland. Forberedelsen håndteres automatisk, uten konstant overvåking og tilsyn. Programmering og overvåking av oppskriftene er nå enkelt og klar. Metos Proveno 4G kan tilpasses brukerens behov. Optimalisert ergonomi, enkel å bruke, ren hygienisk og energieffektive er funksjoner som kjennetegner Metos Proveno 4G

Gryten kan monteres fast på gulvet eller frittstående på ben (valgfritt).

Karakteristisk for Metos Proveno grytan er det synlige kontrollpanelet som er forhøyet og beskyttet mot støt og damp. Alle deler som blir tilsmusset under daglig bruk er utstyrt med hurtiglås og boks og er dermed enkelt å fjerne og rengjøre i oppvaskmaskinen. Skrapevingene på røreverket er også enkle å ta av for rengjøring. Det robuste sikkerhetsgitteret i lokket er laget av rustfritt stål og gjør det lettere for brukeren til å tilsette råvarer under blanding. Kontrollkolonnen har en GN 1/1 stor, jevn plass som fungerer godt som en bordflate.

Automatisk mantelfylling som standard. Metos Proveno 4G gryte installert som en gruppe, fast eller frittstående på ben med de andre Metos 4G grytene. Selv med fast installasjon som gruppe, kan Proveno 4G gryter kombineres med Proveno 2G og 3G. For gruppeinstallasjon brukes ikke støtte søyler mellom grytene, noe som sparer mye plass. Metos Proveno 4G hellingshøyde fra bunnen av helletuten til gulvet er 600 mm. En separat hevet monteringsklemme eller fugeramme produsert i henhold til ønsket høyde (valgfritt).

LEVERING INKLUDERER Et effektivt røreverk i rustfritt stål, utstyrt med skrapevinger som er enkle å fjerne og lette å rengjøre. Heavy duty røreverk som standard i potter på 300 og 400 liter.
- Et robust lokk i rustfritt stål med sikkerhetsgitter og avtakbart gitterlokk, lett å ta av og vaskes i maskin. Lokket kan også rengjøres i hevet stilling takket være den roterende mekanismen på lokket.
- peilepinne i rustfritt stål
- støttesøyler
- tilbehørskrok

FABRIKKALTERNATIV (må bestilles sammen med gryten)

- elektrisk eller direkte dampdrevet modell
- hånddusj, tre forskjellige alternativer
- uttrekkbar kjelesensor for Metos IoLiving trådløs selvkontroll (HACCP)
- automatisk kjøling C2, C3i og C5i, beskrevet lenger nede i teksten
- tømming av kjølevannet med trykkluft for C3i / C5i-kjøling
- fotpedal muliggjør røring under tipping
- tappekran og avløpsrør D1 og D2
- alternative driftsspenninger
- dobbel vannforbindelse, beskrevet lenger nede i teksten
- stikkontakt bak kontrollpanelet for tilbehør 230V 10A
- for høyere hygienekrav er det et sveiset ledd løs ytre foringsrør. - Grytdelen er deretter fullstendig uretan varmeisolert, noe som garanterer en robust konstruksjon og utmerket energieffektivitet
- Høyeffektive varmeelementer, krever sterkere sikringer A

INSTALLASJONSALTERNATIVER (valgfritt)
- fast installasjon: monteringspakke med monteringsterminal
- fast installasjon: monteringspakke med innstøpt ramme
- for fast installasjon kan monteringspakkenes høyde produseres frittstående installasjon: monteringsramme til fots for frittstående installasjon: rekkverk 1 for frittstående installasjon: rekkverk 2
- for alle ovennevnte alternativer er gruppemonteringspakker tilgjengelig
- Frittstående gryte til fots kan festes med en monteringsring om nødvendig. Installasjonsringen trenger ikke inn i gulvflaten, og potten kan enkelt flyttes hvis nødvendig

TILBEHØR
- trådløst IoLiving-selvovervåkningsprogram
- omrører med IoLiving-sensoren
- silplate
- silplate ekstra tilbehør for 300-400 liters potter
- tappekran
- vispegitter
- rengjøringsverktøy
- Kraftig omrører for potter 150-200 liter
- purésett for potter 40-100 liter
- et bredt utvalg av ekstra tilbehør er tilgjengelig

MATERIALE Grytens konstruksjon er laget av rustfritt stål. Innerjakken er av syrefast rustfritt stål. Konstruksjonen er tilgjengelig som sveiseskjøt, løs ytterhylse, hygienisk og vanntett. Grytdelen er uretan varmeisolert, noe som også garanterer en robust konstruksjon og utmerket energieffektivitet. Beskyttelsesklasse IPX5.

KONTROLLPANELET
- stort, hevet kontrollpanel over gryten
- Nødstopp
- panelet er plassert slik at det er beskyttet mot ytre støt og damp Som stiger fra gryten
- informativ og veiledende berøringsskjerm bare de aktive funksjonene er synlige audiovisuelle signaler for brukeren informasjonsmeldinger og feilrapporter klar status som er synlig langveisfra
- statusspesifikke bruksanvisninger kan leses fra displayet
- IP68-beskyttet USB-tilkobling på baksiden av panelet
- gryten sin programvare kan oppdateres via USB
- programmene kan lastes ned og lagres via USB
- HACCP-data kan lagres via USB
- tilgang til forskjellige autorisasjonsnivåer, f.eks. for redigering av programmer kreves innlogging
- stikkontakt bak kontrollpanelet for tilbehør 230V 10A

MULTIFUNKSJONSTIDER mulighet til å angi flere forskjellige tider
- med timeren kan de ønskede funksjonene stilles inn
- cook <(>&<)> hold - med justerbar varmelagring
- egg timer funksjon
- koketid med timer
- omrøringstid med timer
- drenering av vann som har vært i vannrøret
- vannfylling

PROGRAMMERING
- programmering som standard
- ferdige oppskrifter for hjemmelaget mat og rengjøringsprogrammer
- programmering og redigering direkte på skjermen
- ubegrenset antall programmer og programtrinn
- egne favorittsider for ofte brukte programmer kontrollpunkter med advarselssignaler
- forhåndsinnstilling av programmets starttid dag / uke / måned

RENGJØRINGSPROGRAM
- ferdige rengjøringsprogrammer og muligheten til å lagre dine egne programmer
- evne til å raskt montere rengjøringsverktøy for automatisk rengjøring.

SMART VARMEFUNKSJON ProTemp temperaturkontroll kontrollerer den faktiske temperaturen mellom mat mantel eller på grunnlag av forskjellen (delta- T) mellom mantel og mat. Smart strømkontroll, som du kan stille forsiktig med oppvarming eller hurtig oppvarming med full effekt. Delta-T, forberedelse på svak varme, Sous vide, gjæring, herding. Temperaturområdet er fra 0 ° C til + 120 ° C, innstillingsnøyaktighet og temperaturvisningsnøyaktigheten er 1 ° C. Maksimalt arbeidstrykk i systemet er 1,0 bar, noe som tilsvarer + 120 ° C på den indre overflaten av potten. Optimal bruk av energi under alle omstendigheter.

AUTOMATISK VANNFYLLING Automatisk vannfylling er standard i gryten. Vannpåfyllingen gjøres med knappene på berøringsskjermen. Åpne / lukk vannkranen eller fyll på ønsket mengde vann. Vannpåfyllingsrøret er plassert ved grytekanten, så vann oppnås i gryten selv når den tippes og på kjøkkenet, der vanntrykket er lavt. Fylling av vann i delvis skråstilling er for eksempel veldig nyttig. På skylling / kjøling av pasta.

AUTOMATISK PÅFYLLING Mantel fylles automatisk med riktig vannmengde for optimal effekt

BEVEGELIGE FUNKSJONER Omvendt integrert, multifunksjonell omrører, med automatisk reversering av rotasjonsretning. Omrøreren blandes jevnt, selv ved lav hastighet, uten å ødelegge produktene. Justerbar rørehastighet på 15-140 o / min. bland med et trykk på en knapp, f.eks. når du fyller med råvarer eller krydder. Omrøring kan fortsettes under tipping ved å trykke på knappen. Ni komplette helautomatiske omrøringsprogrammer for allsidig matlaging, testet og planlagt av profesjonelle kokker. I tillegg har brukeren muligheten til å lage sine egne agitasjonsprogrammer. Rør med pause Atomisering
- Moss
- Suppe
- Kjøttdeig
- Poteter
- Dessert
- Grøt
- Du ******* Omrøring stopper på mindre enn et sekund hvis lokket åpnes. Omrøring reduseres betydelig under oppvarming og kjøling, følgelig reduseres energiforbruket.

TIPSFUNKSJONER Kraftig og holdbar elektrisk 40-150L / hydraulisk 200-400L vippemekanisme. Ifølge arbeidsforskriftsbestemmelsene, tippes av "potten er bare mulig med et" "død manns grep" "." Tipping tilbaketrekningsfunksjonen er en liten returbevegelse da vippeknappen slippes for å minimere risikofaktorene ved varm mat håndtert. Ergonomisk vippehøyde, 600 mm fra gulv til tømmetut, gjør det mulig å tømme potten direkte i store kar.

EGENKONTROLL Innebygd egenkontroll. Kontrolldataene kan lagres på USB-minnet og overført til PC. Alternativt kan gryten kobles til det trådløse kontrollsystemet Metos IoLiving.

ENERGIMÅLING Energiforbruket til den elektrisk oppvarmede gryten kan leses fra displayet. Informasjonen lagres også i grytens minne hvorfra de kan overføres til USB minnet.

MÅLING AV VANNFORBRUK Vannforbruket kan leses fra displayet. Skjermen viser vannforbruket som brukes til matlaging, omløp og mantel samt det totale forbruket. TJENESTE OG FELTDIAGNOSE Grytens feildiagnostikk samler inn data fra bruk, f.eks. driftstid og hvordan omrøreren ble brukt. Diagnostisk brukergrensesnitt letter og akselererer servicetiltak.

DOBBEL VANNTILKOBLING (valgfritt)
- vann fra springen til mat behandlet vann for teknologien. Dobbel vanntilkobling gjør at ellers vann kan brukes i grytens tekniske vannsystem. For eksempel hvis en filtreringssystem brukes. Dette reduserer opphopningen av forurensende stoffer og kalk, noe som også reduserer servicekostnadene.

ARBEIDSSIKKERHET Programvaren forhindrer farlige situasjoner som kan oppstå på grunn av utilsiktet knappetrykk og for høye mikserhastigheter. Omrøreren stopper på ett sekund hvis lokket åpnes. Automatisk kondens / kjøling av dampen finner sted før avløpsventilen til dampkappen åpnes under kjøling (ekstrautstyr). Beskyttelsesfunksjon for mulig vann- og strømbrudd informerer brukeren i tilfelle preparatet er forsinket og hvor mye. Programvaren informerer hvor langt strømbruddet var og hvilke funksjoner og programmer som var aktive, samt temperaturen på maten før og etter strømbrudd. Kokeprosessen starter ikke hvis vannstrømmen stoppes. Å åpne lokket midt under omrøring forårsaker alarmen og displayet informerer om en aktivert tidtaker. Omrøreren kan bare brukes hvis "lokket er på eller" "den døde manns grep" "aktiveres av brukeren, som overholder lovgivningen om arbeidsmiljø. Gryten ligner deretter sikkerhetsventilen som skal testes (halvautomatisk sikkerhetsventiltest).

LÆRINGSFUNKSJON Opplæring i hvordan du bruker gryten kan gjøres på en trygg måte, uten at funksjonene er aktivert. Grytens funksjoner kan også lades på en berøringsskjerm eller telefon

AUTOMATISK KJØLING MED SPRINGVANN (C2) Helautomatisk kjøling med et trykk på en knapp til ønsket temperatur. Kjølefunksjonen sørger for at temperaturen på maten ikke endres, temperaturjustering er mulig. Automatisk tømming av kjølevannet finner sted etter kjøling eller nedkjølt lagring. Automatisk overgang til hold funksjonen etter avkjøling med mindre produktet ikke lenger er avkjølt (energisparing). Matvaretemperaturen er synlig i displayet hele tiden avkjølingen. Automatisk dampkondensering i begynnelsen av kjøling, mulighet for å avbryte kjøling og mulighet for å endre ønsket sluttemperatur under kjøleprosessen.

KJØLING MED ISBANK (C3i) Gryten er utstyrt med tilkoblinger for separat kjøling av isbanken. Isbanken (tilbys separat) kjøler vannet som brukes til kjøling til nesten null grader. Avkjølingen av maten startes fra gryten kontrollpanel. Fullautomatisk avkjøling med ett tastetrykk til ønsket temperatur. Kjølefunksjonen sørger for at temperaturen på maten ikke endres, temperaturjustering er mulig. Automatisk tømming av kjølevannet etter kjøling eller nedkjølt lagring. Automatisk overgang til hold funksjonen etter avkjøling, med mindre produktet er avkjølt videre (energisparing). Matvaretemperaturen er synlig i displayet hele tiden avkjølingen. Automatisk kondens / kjøling av dampen foregår før åpning av tappeventilen for dampkappen. Mulighet for å avbryte kjøling og muligheten for å endre ønsket sluttemperatur under kjøleprosessen.

TO-FASES KJØLING MED TAPPVANN OG ISBANK(C5i) Gryten er utstyrt med tilkoblinger for separat kjøling av isbanken. Isbanken (tilbys separat) kjøler vannet som brukes til kjøling til nesten null grader. Avkjølingen av maten startes fra gryten kontrollpanel. Helautomatisk kjøling med et trykk på en knapp, direkte på ønsket matvaretemperatur, sørger kjølefunksjonen for at produktet temperaturen endres ikke. Cool <(>&<)> hold temperaturjustering er Mulig. Avkjølingen startes med vann fra springen, når temperaturforskjellen er som den største. Når temperaturforskjellen har gått ned, fortsetter avkjølingen isvann. Isvannet sirkulerer mellom potten og isbanken. Automatisk kjølevannstapp etter kjøling og holdefunksjon. Automatisk overgang til holdfunksjon etter avkjøling, med mindre produktet kjøle mer (energisparing). Matvaretemperaturen er synlig i displayet nedenfor hele avkjølingen. Automatisk kondens / kjøling av dampen foregår før åpne avløpsventilen for dampkappen. Mulighet for å avbryte kjøling og muligheten for å endre ønsket sluttemperatur under kjøleprosessen.

AVLØP AV KJØLEVANN MED KOMPRIMERT LUFT (PA) FOR C3i / C5i KJØLING Tømming av kjølevann med trykkluft akselererer tømmingen av kappen og sparer på kjølt isvann.

Generell
Beskrivelse Kombigryte Metos Proveno 4G 150E
Dimensjoner og kapasitet
Produktkapacitet 150 liter
Bredde mm 1360
Dyp mm 920
Høyde mm 900/1535
Pakkevolum 2,579 m3
Transport mål (LxDxH) 147x102x172 cm
Net weight with unit 305 kg
Vekt inkl. emballasje 390 kg
Teknisk informasjon
Tilkoblingseffekt kW 27.6
Sikringsstørrelse A 63
Spenning V 400/230
Antall faser 3NPE
Frekvens Hz 50/60
Maks strømforbruk A 50.5
Beskyttelsesgrad (IP) X5
Type elektrisk tilkobling Fast
Elektrisk tilkobl. høyde mm 510
Kaldt vann diam. R½" (Ø15)
Kaldt vann, tilkoblingsdim. Utvendig gjenge
Kaldt vann, mengde l/min 20
Kaldt vann, min trykk kPa 250
Kaldt vann, maks trykk kPa 600
Kaldt vann, tilkoblingshøyde mm 200
Varmt vann, diam. R½" (Ø15)
Varmt vann, tilkoblingsdim. Utvendig gjenge
Varmt vann, min trykk kPa 250
Varmt vann, maks trykk kPa 600
Varmt vann, tilkoblingshøyde mm 200

Tjenester og tilbehør

Liste pris 28 920,00 kr Kampanje Pris 27 185,00 kr

Liste pris 31 370,00 kr Kampanje Pris 29 488,00 kr

Liste pris 10 550,00 kr Kampanje Pris 9 917,00 kr

Liste pris 8 120,00 kr Kampanje Pris 7 633,00 kr

Liste pris 17 180,00 kr Kampanje Pris 16 149,00 kr

Liste pris 11 960,00 kr Kampanje Pris 11 242,00 kr

Liste pris 12 310,00 kr Kampanje Pris 11 571,00 kr

Liste pris 23 140,00 kr Kampanje Pris 21 752,00 kr

Liste pris 23 910,00 kr Kampanje Pris 22 475,00 kr

Liste pris 1 140,00 kr Kampanje Pris 1 072,00 kr

Liste pris 4 030,00 kr Kampanje Pris 3 788,00 kr

Liste pris 14 170,00 kr Kampanje Pris 13 320,00 kr

Liste pris 5 030,00 kr Kampanje Pris 4 728,00 kr

Liste pris 50 200,00 kr Kampanje Pris 47 188,00 kr

Liste pris 17 400,00 kr Kampanje Pris 16 356,00 kr