+47 924 28 860 

Art.nr: MG4550054B

Grå oppvaskkurv Metos, tre blå forhøyningsrammer med inndeling for glass25 x Ø87x220mm

Designet spesielt for vask av glass. Gir utmerket beskyttelse for skjørt glass under vask, transport og lagring. Fargekoding letter gjenkjennelsen av glass. Spo…

Liste pris 1 643,00 kr Kampanje Pris 1 504,00 kr
Bestillingsprodukt
Designet spesielt for vask av glass. Gir utmerket beskyttelse for skjørt glass under vask, transport og lagring. Fargekoding letter gjenkjennelsen av glass. Spor i rominnsatsene reduserer kontaktflaten til et minimum mulig og forhindrer at det oppstår tørkemerker. Passer alle oppvaskmaskiner med standard dimensjoner i proffkjøkken.

Materialet er laget av polypropylen som er lett å rengjøre og ripebestandig. Selv når den er fullastet, holder kurven formen på grunn av den robuste designen, den glir lett på overflater og jevnt på transportbånd. Takket være designet på bunnen av kurven kan de enkelt stables, noe som gjør transport og oppbevaring av kurvene enklere. Strukturen på de doble veggene gjør kurven stabil uten unødvendig ekstra vekt.

De diagonalt plasserte håndtakene gir et fast løftegrep og støtte for bæring, med liten muskelstyrke. De glatte veggene gjør at vaskevann og skitt ikke kan samle seg i kurvens konstruksjon. Den åpne bunnkonstruksjonen gjør vannet farbart. På grunn av dette kan vannstrålen fritt nå karene og det skitne vannet samler seg ikke i kurvstrukturene.
Generell
Beskrivelse Grå oppvaskkurv Metos, tre blå forhøyningsrammer med inndeling for glass25 x Ø87x220mm
Dimensjoner og kapasitet
Produktkapacitet 25 st. Ø87 x 220 mm glass
Bredde mm 500
Dyp mm 500
Høyde mm 256
Pakkevolum 0
Transport mål (LxDxH) 0x0x0
Net weight with unit 4,3 kg
Vekt inkl. emballasje 4,3 kg