Metos produserer og markedsfører kjøkkenutstyr og rustfritt stål interiør. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske landene, så vel som Benelux-landene, og tilhører Ali Group, som er Europas ledende produsent av kjøkkenutstyr. Metos har rundt 750 ansatte i ni forskjellige land i Europa.

 

Igangkjøring

Selv den mest erfarne trenger trening for å kunne bruke utstyret effektivt.

Igangkjøring

Teknisk igangkjøring

I forbindelse med teknisk igangkjøring gis brukeren en grundig informasjon om apparatets funksjoner, slik at man senere ved hjelp av manualene kan bruke og utnytte apparatene fullt ut. Innen igangkjøringen skal apparatene være klare til bruk, og el og VVS tilkoplinger må være ferdig. Igangkjøring avtales i god tid med de lokale prosjektlederne. Igangkjøring inngår som en del av METOS leveransen.

Opplæring & Kursing

Selv de mest erfarne har behov for opplæring & kursing for å kunne utnytte utstyret maksimalt. Vi skreddersyr opplærings-program og kursing for ulike brukergrupper, alt etter behov.

Videoer som undervisningsmateriell

Metos har sin egen videokanal i Vimeo og Youtube. Videoer er samlet på kanalen for å illustrere mulighetene som produktene gir og lære hvordan de kan brukes.

Kouluttaja Anssi
Kitchen Intelligence

Ring oss:

Salg
9242 8860
Service
9824 0142
Reservdeler
9824 0143
Administrasjon
9824 0146

Våra utbildare

Få mer ut av din utrustning genom att lära dem bättre.