Metos produserer og markedsfører kjøkkenutstyr og rustfritt stål interiør. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske landene, så vel som Benelux-landene, og tilhører Ali Group, som er Europas ledende produsent av kjøkkenutstyr. Metos har rundt 750 ansatte i ni forskjellige land i Europa.

 

Metos AS

Metos AS er en ledende leverandør av storkjøkkenutstyr og service.

Metos Kitchen Intelligence er mer enn et intelligent kjøkken

Metos AS er en ledende leverandør av storkjøkkenutstyr og service i det norske marked med en omsetning på 200 mill. NOK. Metos AS tar hånd om hele prosessen fra prosjektering til levering og vedlikehold. Vi er ca. 70 ansatte fordelt på hovedkontor samt avdelingskontorer i Norge.

Metos AS er en del av Metos-gruppen med hovedkontor i Finland og salgs-/service selskaper Finland, Sverige, Norge, Danmark, Latvia, Litauen, Estland, Russland, Nederland og Belgia. Metos-gruppen omsetter for ca. 1900 mill. NOK og eies av det italienske konsernet Ali Group med hovedsete i Milano. AliGroup er ledende innen salg og produksjon av storkjøkken-utstyr i Europa og verden.

I dag er Ali Group en familieeid gruppe selskaper, en av de største selskapene i industrien, og sysselsetter over 10.000 mennesker i 29 land. Selskapet har produksjonsenheter i Australia, Belgia, Canada, Estland, Finland, Frankrike, Italia, New Zealand, Spania, Sverige, Nederland og USA. Ali Group har egne salgs- og serviceenheter i Europa, Nord-Amerika, Russland, Japan, Kina, Midt-Østen, Australia og New Zealand. Hvis du ønsker å finne ut mer om Ali Gruppen, kan du gå inn på selskapets nettsted på engelsk på denne lenken.