+47 924 28 860 

Pureer enkelt og raskt med en kombigryte

23.09.23 09:20
Pureerutstyr for gyrter

Pureer enkelt i en kombigryte med en blenderpakke 

Med en lang historie som går tilbake til 1922, har Metos omfattende erfaring med produksjon av ulike blandeverktøy for matlagingsgryter, både i masseproduksjon og tilpassede løsninger. Maten i gryten har blitt blandet med en horisontal mikser, en overhengsmikser festet til et planetarisk hjul som en kjøkkenmaskin, en overhengsdrevet mikser og en bunn-drevet mikser – som i dagens modeller. Og la oss ikke glemme den fortsatt vanligste mikseren, den manuelle rørepinnen, hvis materiale bare har endret seg fra tre til vinyl.

Våre nåværende kombigryter kan elte deig, piske krem og alt imellom. Tunge blandingsoppgaver er nå nesten helt automatisert, bortsett fra purelaging, som ofte oppfattes å bli gjort hovedsakelig i hurtighakker eller ved manuell omrøring med en stavmikser i matlagingen i gryten. Å knuse mindre mengder med en stavmikser på komfyren i en kjele er enklere, men å henge en stor stavmikser over matlagingsgryten er ergonomisk utfordrende og krever styrke. Grunnlaget for vårt utviklingsarbeid har likevel vært eliminering av unødvendige overføringer mellom enheter og tunge arbeidsoppgaver, slik det har skjedd med kombigryter.

Pureerutstyr for gryter 

Våre kokker har utviklet en blenderpakke for våre 40-100 liters kombigryter, som nesten eliminerer all tung manuell arbeid fra prosessen og kan forkorte produksjonstiden med opptil en femtedel av den opprinnelige tiden. For eksempel kan tilberedning av gulrot-purresuppe starte med å helle og koke hele gulrøtter i gryten. Mens gulrøttene koker, byttes lokket på kombigryten ut med et purelokk, og stavmikseren festes til holderen på lokket. Pureene er klare på rekordtid, og resultatet blir utmerket.

Metos-blenderpakken er tilgjengelig for Viking- og Proveno-kombigryter i størrelser fra 40 til 100 liter. Prisene finner du på vår nettbutikk. Blenderpakken kan også ettermonteres på disse kombikjelene. For mer informasjon, kontakt din lokale forhandler, våre trenere eller vårt Metos salgsteam.

training icombi
Metos' opplæringstjeneste gir verktøy og nye perspektiver for profesjonelle kjøkken.
Energieffektivitet i profesjonelle kjøkken - spar vann og energi
Ti forslag til energisparing i profesjonelle kjøkken
perdiodic maintenance
Regelmessig vedlikehold har en viktig oppgave: å sikre kontinuitet i det profesjonelle kjøkkenet
Miljøpåvirkningen av kjøkkenapparater måles vanligvis ved forbruk.
Hold dine profesjonelle kjøkkenutstyr i topp stand - spar penger og miljø
design 3d
Metos kombinerer erfaring og visjon i planleggingen av det profesjonelle kjøkkenet
Metos produksjonsutviklingssjef Risto Koskelainen
Metos egen produksjon og produktutvikling er basert på våre kunders behov