+47 924 28 860 

Metos er en ledende leverandør av profesjonelle kjøkkenløsninger og en pioner på feltet

Vi hjelper profesjonelle kjøkken å lykkes


Metos er den ledende produsenten og leverandøren av profesjonelt kjøkken- og distribusjonsutstyr samt innredning i rustfritt stål i de nordiske landene, og en ekspert på feltet. Vi har arbeidet med å utvikle profesjonelle kjøkken og forbedre deres effektivitet og suksess i hundre år. "Kitchen Intelligence" (kjøkkenintelligens) kombinert med Metos' varemerke beskriver målet vårt: å øke ytelsen for profesjonelle kjøkken.

Vi hjelper kundene våre med vår kunnskap gjennom livssyklusen for et profesjonelt kjøkken eller enkeltutstyr.  Et profesjonelt kjøkken som fungerer effektivt, trygt og miljøsikkert er vårt felles mål. 

"Jeg er svært stolt av Metos' sterke ekspertise og tette samarbeid med våre kunder. Vi gjør vårt beste for å tilby våre kunder energieffektive løsninger som gjør bransjen mer attraktiv."

- Sami Kuparinen, Metos Group Adm.dir.

Våre verdier veileder våre handlinger

Kompetanse, kundeorientering og kontinuitet er verdier valgt for å tjene kundene våre. De gjør samarbeid med oss meningsfylt og pålitelig. Gjennom disse verdiene garanterer vi at kundene våre for best mulig hjelp og støtte i utvikling av virksomheten deres.

Kunnskap 

Vi trener personalet vårt aktivt for å holde dem oppdatert med den stadig skiftende produktteknologien innen profesjonelle kjøkken. Med vår kunnskap utvikler vi løsninger som forbedrer våre kunders konkurranseevne. Vi forbedrer også våre egne prosesser slik at vi kan tilby løsningene våre enda mer produktivt og økonomisk. 
Vår kunnskap gjenspeiles i den omfattende profesjonell ekspertisen vi tilbyr våre kunder. Vi har en grundig forståelse for behovene, kravene og trendene innen profesjonelle kjøkken, og vi er i stand til å tilby de beste løsningene i bransjen for våre kunders behov.   

Kundeorientering 

Kundeorientering påvirker alle aktivitetene våre. Vi forstår at hver kunde er unik, og vi streber etter å imøtekomme behovene deres på best mulig måte. Vi lytter til kundenes ønsker, og sørger for at deres behov og mål er i fokus for alt vi gjør.
Vi utvikler produkter og tjenester sammen med kundene våre. Vi innhenter aktivt tilbakemeldinger fra kunder og bruker det i våre operasjoner.

Kontinuitet 

Fra våre kunders synspunkt er kontinuitet en viktig verdi. Vi jobber konstant for å sikre at Metos er en ønsket partner. Vi ønsker å bygge og opprettholde langsiktige forhold med våre kunder, og være deres pålitelige partner også i fremtiden. 
Vi tilbyr kundene våre løsninger som er finansielt fordelaktig gjennom hele livssyklusen deres. I tillegg leverer vi løpende støtte- og vedlikeholdstjenester for å sikre at kundenes utstyr yter sitt beste, og de kan fokusere på kjernevirksomheten sin. 


Vi ønsker å være en pioner og påvirker i den profesjonelle kjøkkenbransjen-
våre kunders førstevalg i bransjen. 
Vi produserer de beste kokegrytene i verden. 
 

Metos Internasjonalt

Metos er en internasjonal operatør og partner, så du kan være sikker på at du vil få problemfri service i hvert land. 

Metos er det eneste europeiske selskapet innen profesjonelt kjøkkenutstyr som kan tilby omfattende tjenester i åtte land. I tillegg til Norge opererer Metos Kitchen Solutions i Finland, Sverige, Estland, Latvia, Litauen, Nederland og Belgia. Vi betjener også Frankrike. Operasjonene for forretningsenheten Metos Cooking Solutions fokuserer på å betjene og utvikle store produksjonskjøkken internasjonalt. Metos Cooking Solutions' distributørnettverk dekker hele verden, med vekt på Asia, blant andre områder. En betydelig del av vår eksportvirksomhet er Metos Marine, som har levert utstyr til mer enn 6 000 bysser over hele verden.

Metos er del av AliGroup-gruppen, som er verdens ledende produsent av profesjonelt kjøkkenutstyr. 

Din partner gjennom levetiden til et profesjonelt kjøkken

Våre livssyklustjenester for profesjonelt kjøkkenutstyr representerer en helhetlig tilnærming som dekker design og utstyrsvalg, montering, opplæring, vedlikehold og gjenvinning. Med hjelp av våre tjenester fungerer det profesjonelle kjøkkenet problemfritt, bærekraftig og pålitelig. 

Et effektivt, økonomisk, trygt og miljøvennlig profesjonelt kjøkken er vårt felles mål

Mange faktorer som påvirker driften av et kjøkken bestemmes i designfasen. Vår tjeneste for profesjonell kjøkkendesign bidrar til å sikre at det nye kjøkkenet vil være funksjonelt, effektivt og langvarig, og at arbeidet der vil være en problemfri og ergonomisk opplevelse. Vi har lang erfaring i feltet og den nyeste kunnskapen om fremtidige trender innen profesjonelle kjøkken og de utfordringene kjøkken står overfor i driften. 

Når designarbeidet er fullført, riktig utstyr valgt, og det er på tide å starte kjøkkenkonstruksjonsprosjektet, vil vår prosjektledelsestjeneste hjelpe med å sikre at kjøkkenet blir bygget uten problemer. Prosjektledelsestjenesten er tett involvert og sørger for at selv eventuelle endringer i siste øyeblikk forespurt av byggeplassen håndteres raskt, uten å skape forsinkelser. Montering og testing av utstyret er en del av pakken.  

Vår opplæringstjeneste sikrer at du får full fordel av utstyret du kjøper. Et profesjonelt kjøkken som fungerer effektivt, økonomisk, sikkert og økologisk er vårt felles mål. Prosjektleveransen inkluderer veiledning om bruk av utstyret. Opplæringsplaner lages på prosjektbasis i henhold til kundens behov. 

Profesjonelt kjøkkenutstyr og -systemer krever vedlikehold for å fungere optimalt. Med kompetent og regelmessig periodisk vedlikehold sikrer vi at utstyret fungerer korrekt, og at slitasje eller avleiring ikke øker energiforbruket. Med regelmessig vedlikehold kan du også oppnå besparelser i energi- og vannforbruk. Selvfølgelig hjelper vår service også hvis det oppstår problemer med utstyret ditt. Vårt servicenettverk betjener hele Norge, slik at du kan få hjelp så raskt og fleksibelt som mulig.

Vårt kundeorienterte ekspertsalgsnettverk, som dekker hele Norge, betjener deg profesjonelt i individuelle utstyrsbehov og i mindre og større kjøkkenprosjekter. Vår profesjonelle salg vil også hjelpe deg med individuelle produktordre.

Vårt salgs- og servicenettverk dekker hele Norge. Vi er til stede lokalt bare for deg!