+47 924 28 860 

På Metos Center kan du teste, lære og bli inspirert

På våre mindre showkjøkken i Norge kan vi tilby chef-2-chef opplæring, og teste apparater relatert til din virksomhet.

Metos er en nordisk aktør, du finner oss hele den nordiske regionen. Vi har mindre showkjøkken i alle land hvor du kan komme for demos og opplæring. På vårt hovedkontor i Kerava, rett utenfor Helsinki, har vi en stor utstilling av våre produkter. Der har vi flere test kjøkken og ikke minst ett stort fullverdig restaurantkjøkken.

På Metos Center kommer det tusenvis av eksperter fra den profesjonelle kjøkkenbransjen, både fra Finland og utlandet, hvert år. I flere tiår har senteret organisert utstyrsdemonstrasjoner, testing, opplæringer, seminarer og varemesser. Innenfor senterets vegger har våre kunder utviklet sine konsepter og oppskrifter, og de har hatt mulighet til å utvikle og forsterke sine egne kunnskaper og sin egen drift. Kontakt oss gjerne for å se på hvordan vi kan bistå deg med utvikling av din virksomhet ved å ta i bruk lokale eller sentrale Metos showkjøkken.
Metos Center er en møteplass for eksperter i den profesjonelle kjøkkenbransjen og den største utstillingen av profesjonelt kjøkkenutstyr i Finland. Det betjener tusenvis av eksperter i den profesjonelle kjøkkenbransjen, både fra Finland og utlandet, hvert år. I flere tiår har senteret organisert utstyrsdemonstrasjoner, testing, opplæringer, seminarer og varemesser. Innenfor senterets vegger har våre kunder utviklet sine konsepter og oppskrifter, og de har hatt mulighet til å utvikle og forsterke sine egne kunnskaper og sin egen drift. 

Som del av vår hovedanlegg i Kerava er Metos Center en møteplass for profesjonelle i bransjen. Det stiller ut bransjens nye innovasjoner og trender, samt førsteklasses profesjonelt kjøkkenutstyr. I tillegg til hundrevis av profesjonelle kjøkkenapparater inkluderer senterets fasiliteter testkjøkken, et auditoriom, flere konferanserom og personalets restaurant Maku. 

Kom og test!

Besøk oss for å oppleve og se hvordan utstyret og prosessene fungerer – dette vil hjelpe deg med å evaluere hva du bør kjøpe til ditt profesjonelle kjøkken og hvorfor. 

Kontaktskjema

Innovasjoner, nye løsninger og utvikling av kunnskap i den profesjonelle kjøkkenbransjen 

Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å lykkes. Derfor tilbyr vi muligheten til å komme til senteret for å teste og utvikle matproduksjonsutstyr, løsninger og prosesser, råmaterialer eller dine egne konsepter, samt å utvikle dine kunnskaper eller lære opp ditt personale i, for eksempel, mer energieffektiv matvareproduksjon. 

Metos Center er en møteplass for fagfolk i bransjen.   
Metos Fair ble avholdt i 2022 og neste messe er 9.-10. oktober 2024

 Bransjeeksperter til din tjeneste på Metos Center

I brukeropplæringen som tilbys ved senteret er det fokus på utstyrets egenskaper og effektiv, sikker og, for eksempel, energibesparende bruk. I tillegg til vår kjøkkensjef stiller våre instruktører til din tjeneste. De kan veilede deg og din stab, for eksempel, i å utnytte automatisering av utstyr.  
Legg merke til at det belastes et gebyr for opplæring som gjennomføres av våre instruktører. All opplæring må alltid avtales separat.

Metos Centers utstyrsutstilling 

På senteret vil du finne vår utstyrsutstilling som viser deler av vårt omfattende utstyrsutvalg, og nye innovasjoner på feltet, i tillegg til løsninger som vi har utviklet. Et stort utvalg utstyr er utstilt – både nye innovasjoner og mangeårige favoritter i våre profesjonelle kjøkken. Vil du besøke oss og se selv? Kontakt distriktslederen eller leder for nøkkelkunder i ditt område.

Restaurant Maku

Metos Centers Restaurant Maku er en luksuriøs restaurant. Restauranten serverer førsteklasses måltid og den fungerer også som et utstillingsmiljø. Maku brukes ofte som prøvested for nye løsninger og den lar oss prøve ut nytt utstyr og verktøy i et ekte kjøkkenmiljø. 

Et auditorium og flere konferanserom

Det er et auditorium i senterets førsteetasje, den er godt egnet for opplæring og seminarer med opp til 70 deltagere. Senteret har også konferanserom. Avhengig av rommet har konferanserommene plass til omtrent 10–40 personer. Hvis du ønsker å arrangere et møte i våre lokaler, kontakt oss ved bruk av kontaktskjemaet. 

Metos Centers testkjøkken

Metos Center har to testkjøkken til din disposisjon. Demo- og testkjøkken, i tillegg er det flere demo-stasjoner i det åpne utstillingsrommet. Du har også tilgang til et kombinert testkjøkken og konferanserom, Major.  
 
Utstyret som er tilgjengelig i Demo inkluderer for eksempel Europas beste pizzaovn, Metos Marana, Metos’ førsteklasses kombinasjonsovner og iVario konduksjonssystem. Avhengig av dine behov kan også annet utstyr flyttes inn i Demo for testing. I det åpne utstillingsrommet vil du for eksempel finne demostasjoner for sushi, street food og pizzakonsept. Du vil også finne en trykkoker, Proveno kjeler, utstyr for å lage både kaffe og iskrem, i tillegg til en drikkestasjon. Noen av disse kan kobles til selvstyrende system, som også er utstilt på Metos Center.  
 
Våre kjeler fra Proveno er for tiden i bruk på testkjøkkenet, og det gir en utmerket mulighet til å teste forskjellige matproduksjonsprosesser i tillegg til muligheten til å utvikle og forbedre dem.  
 
Vi kan skifte ut utstyret i testkjøkkenet i henhold til dine behov, slik at du kan benytte deg av et testmiljø som er skreddersydd for dine egne konsepter og utstyrsløsninger. 

”Metos Center tilbyr en fantastisk ramme for å bli kjent med den nyeste utstyrsteknologien.  Men alt er alltid sentrert rundt kunden og velsmakende og minneverdig mat.” 
– Olli Vuori, salgsleder 

Metos Outlet

Du vil finne en Outlet-butikk både ved vårt hovedkontor og Center, de er generelt åpne på ukedager fra 8:00 til 15:00, med noen unntak.
Der selger vi helt nye apparater og innredninger som er returnert fra messer, utstillinger og andre arrangementer. Produktene selges vanligvis raskt, så utvalget varierer hver dag. Produktene som er til salgs er for det meste nesten ubrukte og fullt fungerende med hensyn til teknologi, og det er stor etterspørsel etter dem på grunn av deres rimelige pris. Hvis du er heldig og kommer til rett tid kan du finne gode tilbud! Forskjellen mellom utsalget og nye produkter er at utsalgsproduktene får en funksjonell garanti i stedet for den normale 12-måneders inntektsgarantien.

Før du kommer bør du sjekke at Outlet er åpen, du kan finne åpningstider og unntak på nettsiden til Outlet. I nettbutikken kan du også finne utstyret som er tilgjengelig i Outlet. 

Besøk oss og bruk våre fasiliteter!