Metos produserer og markedsfører kjøkkenutstyr og rustfritt stål interiør. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske landene, så vel som Benelux-landene, og tilhører Ali Group, som er Europas ledende produsent av kjøkkenutstyr. Metos har rundt 750 ansatte i ni forskjellige land i Europa.

 

Montasje og prosjektering

Montasje og prosjektering

Prosjekteringstjeneste – Komplette helhetsløsninger

METOS prosjekteringstjeneste planlegger alle typer nøkkelferdige kjøkkenløsninger for det profesjonelle kjøkken. Vi leverer alle tilhørende apparater og er med å utvikle arbeidsprosessene for våre kunder. Vi har kunnskap om den siste tekniske utviklingen og de siste produksjonsmetodene.
– Du sparer tid og penger
– Du har samme samarbeidspartner helt fra plan stadie til ferdig levert og igangkjørt kjøkken.

Montasje

Vi monterer ved behov komplette kjøkken eller enkeltapparater. Vi har montører som er spesialisert på montering og igangkjøring av METOS apparater, og sørger for
-Bekymringsfri montasje
-Sikker og korrekt montasje

Installasjonstegninger

Installasjonstegninger inngår som en del av METOS nøkkelferdige leveranser. Tegningen viser alle valgte apparater med anvisning om vann, avløp og elektriske tilkoplinger. Tegningene er dimensjonert med tanke på både egne montører eksterne entreprenører. Annen dokumentasjon som inngår i leveransen:

-Installasjons manualer
-Bruk- og vedlikeholds manualer

Installation
Kitchen Intelligence

Ring oss:

Salg
9242 8860
Service
9824 0142
Reservdeler
9824 0143
Administrasjon
9824 0146

Prosjektering

Kontakt prosjektlederen eller salgsrepresentanten for montasje- og designtjenester