Ledige stillinger

 

Metos AS er en ledende leverandør av storkjøkkenutstyr og service i det norske marked med en omsetning på 200 mill. NOK. Metos AS tar hånd om hele prosessen fra prosjektering til levering og vedlikehold. Vi er ca. 70 ansatte fordelt på hovedkontor samt avdelingskontorer i Norge. Metos AS er en del av Metos-gruppen med hovedkontor i /Finland og salgs-/ service selskaper Finland, Sverige, Norge, Latvia, Litauen, Estland, Russland, Nederland og Belgia. Metos-gruppen omsetter for ca. 1600 mill. NOK og eies av det italienske konsernet Ali Group med hovedsete i Milano. AliGroup er ledende innen salg og produksjon av storkjøkken-utstyr i Europa og verden.


content/prosjektleder.jpg

               
PROSJEKTLEDER


Vi søker en positive og glad kollega med salgserfaring til spennende og krevende prosjekter innenfor hotell, restaurant, catering og matomsorg.
Arbeidssted Oslo, Kristiansand, Bergen eller Trondheim.

I vår kundeportefølje finnes alt fra gründerne til de største internasjonale hotellkjedene,og vi har vært en ledende leverandør i over 30 år.
Dine arbeidsoppgaver blir å avdekke nye prosjekter, etablere nye kunder og å utvikle eksisterende relasjoner gjennom oppsøkende arbeid.

I tillegg vil dine arbeidsoppgaver være :
· Planløsning/Tegning av storkjøkken
· Utarbeidelse av fremdrifts- og leveringsplan
· Sikre at vi oppnår alle prosjektets mål i alle faser og at alle aktiviteter skjer i avtalt tid
· Oppnå høy kundetilfredstillelse

Det er ønskelig at søker har følgende kvalfikasjoner :
· Selvstendig, målrettet og strukturert med stor arbeidskapasitet
· Økonomiforståelse
· God relasjonsbygger
· Kundeorientert
· God fremstillingsevne muntlig og skriftlig
· Noe Kunnskap om bruk av AutoCad tegneprogram er ønskelig
· Bransjeerfaring er ønskelig men ikke et absolutt krav
· Førerkort minimum kl. B

Ønskes flere opplysninger vedrørende stilling, vennligst kontakt Salgssjef Prosjekt Arto Piirainen, tlf.: +47 911 32 758

Vi kan tilby spennende og utfordrende stillinger med konkurransedyktige betingelser, individuell kompetanseutvikling og et åpent og godt arbeidsmiljø.
Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper; evne til å etablere og vedlikeholde kundeforhold og en fleksibel innstilling til arbeidstid.
Søknader behandles konfidensielt hvis ønskelig.

Skriftlig søknad med CV merkes med stilling og sendes til arto.piirainen@metos.no. 

 

 

 

LinkedIn Du kan følge oss på LinkedIn