Ledige stillinger

 

Metos AS er en ledende leverandør av storkjøkkenutstyr og service i det norske marked med en omsetning på 200 mill. NOK. Metos AS tar hånd om hele prosessen fra prosjektering til levering og vedlikehold. Vi er ca. 70 ansatte fordelt på hovedkontor samt avdelingskontorer i Norge. Metos AS er en del av Metos-gruppen med hovedkontor i /Finland og salgs-/ service selskaper Finland, Sverige, Norge, Latvia, Litauen, Estland, Russland, Nederland og Belgia. Metos-gruppen omsetter for ca. 1600 mill. NOK og eies av det italienske konsernet Ali Group med hovedsete i Milano. AliGroup er ledende innen salg og produksjon av storkjøkken-utstyr i Europa og verden.

 

 content/tekniker_bergen.jpg


VI SØKER TEKNIKERE I TRONDHEIM OG BERGEN

Til våre avdelingskontor i Trondheim og Bergen søker vi motiverte serviceteknikere.

Arbeidsoppgaver:
Arbeidsoppgavene består i å utføre serviceoppdrag ute hos våre kunder med utgangspunkt fra lokalkontor og egen bostedsadresse.

Kvalifikasjoner:
Vi søker primært etter elektroreparatør med fagbrev. Elektrikere med gruppe L sertifikat og kuldeteknikere oppfordres også til å søke. Stillingen krever en selvstendig og strukturert person. God kommunikasjonsevne muntlig og skriftlig er en forutsetning. Søker må ha førerkort for bil.

Vi tilbyr en solid arbeidsplass, markedstilpasset lønn, gode forsikringsordninger og hyggelige kollegaer. Tiltredelse etter avtale.

Synes du dette kan være noe for deg?

Ta kontakt med våre lokale teamledere:
Trondheim: Morten Åmot tlf. 911 32 754; Bergen: Isak Amundsen tlf. 917 48 836 eller Servicesjef: Roy Thoresen tlf. 911 32 762, for nærmere informasjon om stillingen.

Søknaden sendes stilling.norge@metos.no og merkes «Tekniker Trondheim» eller «Tekniker Bergen».

 

 

LinkedIn Du kan følge oss på LinkedIn