Metos produserer og markedsfører kjøkkenutstyr og rustfritt stål interiør. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske landene, så vel som Benelux-landene, og tilhører Ali Group, som er Europas ledende produsent av kjøkkenutstyr. Metos har rundt 750 ansatte i ni forskjellige land i Europa.

COVID-19-oppdatering

COVID-19-oppdatering

Vi følger til enhver tid de forholdsregler og kunngjøring som FHI og regjeringen kommer med.

Du vil kunne bestille varene dine som vanlig og få service på utstyret ditt. Vi vil pga. grensekontroller inne EU, kunne oppleve forsinkelser på leveranser (vi vil estimerer en forsinkelse på mellom 1 til 2 uker fra normalen), derfor anbefaler vi våre kunder om å bestille varer i god tid før levering. Vi kan samtidig opplyse at vi pr. i dag har de flest kritiske maskiner på lager her i Norden.

Vi sitter ved telefonene og mailer – klare til å hjelpe deg, og selvfølgelig har du muligheten til å bestille gjennom vår hjemmeside www.metos.no.
Hvis du trenger personlig assistanse, vil din lokale konsulent kunne hjelpe deg.

Internt har vi tatt noen skritt for å forhindre spredning av viruset. Vi har opprettet hjemmekontorer på de ansatte som har mulighet for dette, videre er alle kollektive forsamlinger er kansellert. Dette for å minimere risikoen for smitte og være klar til å hjelpe de som trenger vår hjelp. Vi har et stort reservedelslager både sentralt og i servicebilene, så skulle utstyret ditt stoppe, vil vi kunne hjelpe deg.